Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno kolegija vs LSMU (2:3)

LSMU tinklininkai atsitiesė iš 0:2 ir sugebėjo laimėti rungtynes bei patekti į A lygos pusfinalius

LSMU tinklininkai atsitiesė iš 0:2 ir sugebėjo laimėti rungtynes bei patekti į A lygos pusfinalius

 Šiandien balandžio 9 d. Kauno kolegijos didžiojoje sporto salėje susitiko šeimininkai Kauno kolegijos ir svečiai LSMU tinklininkai. Šių rungtynių svarba buvo labai didelė, nes nugalėtojas gauna tiesioginį bilietą į Aukščiausios "A" lygos pusfinalius, kuriuose jau varžovų laukia galingoji "Marito" komanda. Žinoma kur kas didesnis psichologinis spaudimas turėtų slėgti Kauno kolegijos komandą, nes didžiausias išbandymas tenka jai, tuo tarpu jų varžovai LSMU, pralaimėjimo atveju vistiek toliau lieka kovoje, tiesa B lygoje, neskaitant to kad jie taip pat dar kovoja ir C lygos pusfinaliuose.

Taigi susitinka A ir B lygų kalibro komandos, ir pagal prognozes didesni šansai laimėti yra laikomi Kauno kolegijos pusėje, tačiau kamuolys yra apvalus ir ne visada prognozėmis galima pasikliauti. Tą ir įrodė LSMU komanda, kuri po sunkių dviejų setų atsilikinėdama 0:2 susikaupė ir išplėšė labai saldžią pergalę rezultatu 3:2 ir keliauja tiesiai į Aukščiausios A lygos pusfinalį.

Pirmajame sete vyko apylygė kova. Komandos keitėsi taškais pirmaudavo tai viena, tai kita komanda. Ties viduriu, Kauno kolegija mažiau klydo ir sekmingiau užbaiginėjo savo atakas 25:20.

Antrasis setas prasidėjo komandų taškų keitimusi, abi komandos sekmingai realizavo savo šansus iki seto vidurio. Gaila, bet seto viduryje Kauno kolegijos žaidėjas Gintaras Girdžius gavo traumą. Rungtynės turėjo būti nutrauktos, bet LSMU tinklininkai leido Kauno kolegijos libero persirengti maikę ir jam eiti į aikštelę, kaip žaidėjui. Kauno kolegija buvo nepasimetusi ir sėkmingai toliau rinko taškus 25:12.

Trečiasis setas prasidėjo Kauno kolegijos spurtu jie išsiveržė į priekį (7:3). bet tada apšilę LSMU tinklininkai parodė, kad jie dar nepasiruošę pasiduoti. Gyčio Antanavičiaus bloko nesugebėja pramušti Kauno kolegijos vaikinai turėjo pripažinti pralaimėja tą setą 21:25.

Ketvirtąjį setą, atsigavę LSMU vaikinai pradėjo spurtu (4:10). Kauno kolegija pasimetė daug klydo, o tuo tarpu nenorėdami pripažinti pralaiminėjantys LSMU vyrukai toliau žaidė iš visų jėgų ir laimėjo šitą setą 15:25.

Penktajame, paskutiniame šių rungtynių sete buvo daug emocijų vyko lygi kova iki aikštelių pasikeitimų 7:8 ir tada prasidėjo LSMU tinklininkų prandesnis žaidimas ir mažiau klysdami sužaidė 4:7 atkarpą šventė pergalę 11:15.

Puslapis peržiūrėtas: 4864

Komentarai