Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KSM „Startas“ vs LSMU (1:3)

B lygos finale ,,LSMU“ iškovojo trečiają vietą

B lygos finale ,,LSMU“ iškovojo trečiają vietą

"A" vyrų lygos Mažajame finale, dėl bronzos medalių susitiko "LSMU" ir KSM "Startas". "LSMU" komanda į mažąjį "A" lygos finalą pateko, užimdami pirmąją vietą "B" lygoje ir vėliau nukaudami "Kauno kolegijos" komandą po sunkios penkių setų kovos. Pusfinalyje jie pralaimėjo prieš "Marito". Tuo tarpu KSM "Startas" pateko į pufinalį įveikę komandą "Blokada", kurie taip pat atvyko iš "B" lygos. KSM "Startas" pusfinalyje nusileido Kauno "TPMC" komandai. Šioje kovoje prireikė keturių setų, kad išsiaiškinti kuri komanda šiandien buvo geresnė. Visgi "LSMU" visus nustebino, parodė labai kokybišką žaidimą ir laimėjo šias varžybas po keturių setų, rezultatu - 3:1 (18:25, 25:14, 20:25, 22:25).

Pirmajį setą daug užtikrinčiau pradėjo "LSMU" komanda, kurie rodė tvarkingą žaidimą, jie demonstravo labai gražų puolimą ir pavyzdingą gynybą. KSM "Startas" daug klydo ir strigo geroje varžovų gynyboje. "LSMU" taip pat puikiai spaudė varžovus nuo padavimo linijos ir jiems neleido nei sekundei atsipalaiduoti. Šiame sete svečių komanda nerado tikrojo savo žaidimo ir pralaimėjo setą rezultatu - 18:25 (1:0).

Antrajį setą KSM "Startas" pradėjo daug užtikrinčiau, jie visą setą žaidė per savo lyderį J.Griškevičius, kuris buvo pasiruošęs vienas laimėti šias varžybas. Jis puolime buvo nesustabdomas ir rinko taškus vieną po kito. Tuo tarpu "LSMU" buvo šiek tiek sutrikę po gero varžovų žaidimo ir pradėjo patys daug klysti. To pakako, kad jie pralaimėtų šį setą rezultatu - 25:14 (1:1).

Po skaudaus pralaimėjimo antrajame sete "LSMU" trečiajį pradėjo su maksimaliu susikaupimu ir koncentracija. Jie vėl spaudė varžovus gerais padavimais ir puolime rado savo lyderius kurie rinko taškus ir vedė pergalės link. KSM "Startas" komanda priešinos, tačiau jų lyderis šiame sete jau buvo šiek tiek sustabdytas ir to užteko "LSMU" komandai, kad palaužtų savo varžovus šiame sete laimėdami 20:25 (1:2).

Ketvirtajame sete užvirė arši kova, nei viena komanda nenorėjo pralaimėti ir atidavę maksimalias pastangas bandydami laimėtį setą. "LSMU" puolime žaidė tiksliai ir rezultatyviai, o jų varžovų komandoje naudingas buvo tik vienas žaidėjasJ.Griškevičius. Deja, jo vieno indelio šiame sete neužteko ir geras varžovų komandinis žaidimas triumfavo šiame sete, jų gera gynyba ir puolimas leido jiems džiaugtis bronziniais medaliais po pergalės rezultatu - 22:2 (1:3). Smagu matyti, kad komanda iš "B" lygos sugebėjo išplėšti medalius aukštesnėje "A" lygoje.

Puslapis peržiūrėtas: 7042

Komentarai