Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kazlų Rūdos ,,Jotvingis“ vs Vivacolor (0:3)

,,Vivacolor" svečiuose įveikė Kazlų Rūdos ,,Jotvingį" (VIDEO)

,,Vivacolor" svečiuose įveikė Kazlų Rūdos ,,Jotvingį" (VIDEO)

Sausio 11d. 18:30 va., Kauno technikos profesinio mokymo centro sporto salėje įvyko C lygos rungtynės. Aikstelėje sustiko Kazlų Rūdos ,,Jotvingis" (šeimininkai) ir svečių teisėmis atvykusi ,,Vivacolor" ekipa. Po trijų setų kovos pergalę iškovojo ,,Vivacolor" ekipa, rezultatu - 0:3.

Pirmasis setas prasidėjo apylygėmis jėgomis (11:11). Tačiau, setui įpusėjus po truputį savo jėgą ėmė rodyti svečiai - ,,Vivacolor". Jie nežymia persvara paliko savo varžovus nugaroje ir lėtai ėjo pergalės link. Ir nors seto pabaigoje šeimininkai atsilikinėjo maža persvara, jiems nepavyko pasivyti priešininkų. Setas baigėsi ,,Vivacolor" pergale, rezultatu - 22:25 (0:1).

Antrajame sete iniciatyvos iškart ėmėsi svečiai. Jie nuo pat pradžių ėmė diktuoti savąjį žaidimą (6:17). ,,Vivacolor" ekipa rengė rezultatuvias atakas (kurių nepavyko išvengti Kazlų Rūdos ,,Jotvingiui"): Albertas Antonas kėlė kamuolius, o komandos nariai Rytis Garuckas ir Raimundas Pocius rengė juos lengvais taškais. .  Žinoma, šeimininkai nesėdėjo rankų sudėję, tačiau jėgų visgi pritrūko. Setas baigėsi dešimties taškų persvara, svečių naudai - 15:25 (0:2).

Trečiasis setas prasidėjo žaidimu - taškas į tašką. Komandos paeiliu rinko taškus ir ėjo pergalės link. Tik seto viduryje šiek tiek į priekį išsiveržė ,,Vivacolor" ekipa, bet tai truko neilgai, nes Kazlų Rūdos ,,Jotvingis" su Justu Bieliausku ir Eduardu Norkum priešakyje atsakė tuo pačiu ir vėl lygino rezultatą (21:21). Tačiau setas baigėsi kaip ir prieš tai buvę - ,,Vivacolor" pergale. Jo baigtis - 22:25 (0:3).

Rungtynių video.

I seto ištraukos.

II seto ištraukos.

Puslapis peržiūrėtas: 47459

Komentarai