Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: NUTPA ‒ 2 vs Akademijos „Pilėnai“ (3:2)

NUTPA ‒ 2 laimi prieš Akademijos „Pilėnus“

NUTPA ‒ 2 laimi prieš Akademijos „Pilėnus“

 Kovo 28 dieną, VDU ŽŪA sporto salėje, akistatoje susitiko „Nutpa-2“ ir Akademijos „Pilėnai“ po įtemptos kovos pergalę šventė – Nutpos 2 ekipa rezultatu 3-2

Rungtynėms prasidėjus, nei viena komanda nerodė didelio užsidegimo ir stengėsi išsijudinti iš sąstingio. Tai daryti lengviau sekėsi Akademijos „Pilėnai“ komandai, kurie taškas po taško tiolo nuo savo varžovų. Nutpos 2 ekipoje vis dar jautėsi neapšilimas – tai buvo lemiama šiame sete. Akademija „Pilėnai“ laimi kėlinį (19:25).

Antarame kėlinyje turbūt per greitai pajutę lengvą pergalę, Akademijos „Pilėnai“ atsipalaidavo ir pradėjo klysti gynyboje, o tuo besinaudodama „Nutpa-2“ komanda tolo nuo savo priešininkų ir galiausiai laimi kėlinį (25:17)

Gana staigus posukis varžybose nepatinka „Nutpos-2“ ekipai, kuri tarsi pasimetusi ir „apsikrėtusi“ per dideliu pasitikėjimu pradeda klysti tiek puolime, tiek gynyboje. Tai šansas Akademijos „Pilėnų“ komandai veržtis pirmyn, ką jie ir daro. Nieko nelaukdami didindami skirtumą tarp varžovų Akademijos „ Pilėnų“ ekipa laimi kėlinį, taip susigražindama nedidelępersvarą (18:25)

Ketvirtame sete vėl atgijusi „Nutpos-2“ komanda be jokio gailesčio triuškinančiu rezultatu klubdo prieš save savo varžovus (25:15), taip lygindama setų santykį 2:2

Penktame sete, paskutinias savo jėgas atiduodamos komandos stengiasi iš paskutiniųjų. Susikaupimas buvo matyti iš abiejų komandų, tačiau žaidybinę patirtį didesnę parodė „Nutpos-2“ ekipa ir rezultatu 15:10, laimi kėlinį.

Puslapis peržiūrėtas: 4213

Komentarai