Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: VDU ŽŪA vs KSM Startas (0:3)

Triuškinanti KSM Startas pergalė prieš VDU ŽUA

Triuškinanti KSM Startas pergalė prieš VDU ŽUA

 Kovo 19 dieną, 20:15 VDU ŽUA sporto salėje vyko B lygos varžybos. Kurių metu susikovė VDU ŽUA ir KSM Startas komandos. Trijų setų varžybos baigėsi KSM Startas komandos naudai.

Pirmąjį setą VDU ŽUA (šeimininkų) komanda pradėjo penkiese, be 18 žaidėjo (L.Vilaniškis), ir gana atkakliai stengėsi priešintis KSM Startas komandai (8:13). Tačiau toks šeimininkų žaidimas buvo tik epizodinis, spurtavusi svečių komanda triuškinančiu rezultatu laimi pirmąjį setą. (15:25) (0:1)

Tęsiantis rungtynėms savo pajėgumą toliau demonstravo KSM Startas komanda (3:14). Po pertraukos grįžusi VDU ŽUA komanda ima pelnyti taškus ir stengiasi pasivyti KSM Startas komandą. Nepalikdama savo varžovams progos laimėti, antrą kėlinį sporto mokyklos auklėtiniai baigia rezultatu 12:25. (12:25) (0:2)

Paskutiniame kėlinyje VDU ŽUA komanda tiesiog „sudeda savo ginklus“ ir gana greitai padovanoja trečią šių varžybų tašką ir galimybę KSM Startas komandai toliau kovoti B lygos mažosios taurės varžybose. (7:25) (0:3)

Po varžybų kalbinta KSM Startas komandos trenerė džiaugėsi, kad visi žaidėjai galėjo sužaisti varžybose ir pridūrė: „Mes labiausiai patenkinti, kad dabar esame ketvertuke“.

Puslapis peržiūrėtas: 4315

Komentarai