Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Tinklinio turnyras, skirtas LSMU Veterinarijos akademijos 80-mečiui

 Tinklinio turnyras, skirtas LSMU Veterinarijos akademijos 80-mečiui

Gegužės 24 d. į LSMU Veterinarijos akademijos sporto salę rinkosi studentai tinklininkai iš VDU, ASU ir LSMU į tinklinio turnyrą, skirtą LSMU Veterinarijos akademijos jubiliejui. Turnyro atidarymo šventėje dalyvavęs LSMU VA kancleris prof. H. Žilinskas padėkojo susirinkusiesiems ir pasidžiaugė Kauno universitetų studentų entuziazmu. „Rugsėjo mėnesį LSMU VA minės savo veiklos 80-metį ir malonu, kad studentai dalyvauja jubiliejiniuose renginiuose“, – akcentavo LSMU VA kancleris.

Renginyje dalyvavęs Lietuvos tinklinio patriarchas Vytautas Jankus linkėjo studentams ir treneriams ištvermės, sportinio užsidegimo ir, kad tinklinio sporto šaka užimtų svarbią vietą universitetų gyvenime.

Tinklinio turnyro varžybose VDU 2:0 nugalėjo ASU; LSMU 2:0 laimėjo prieš ASU; VDU 2:0 nugalėjo LSMU ir iškovojo pirmąją vietą, antrąją – LSMU, trečiąją – ASU.

Kiekvienos komandos du geriausieji žaidėjai buvo apdovanoti LSSA prizais: VDU – Gabrielius Misailovas, Edvinas Kniukšta; LSMU – Audrius Stelmokas, Marius Ilekis; ASU – Lukas Kirchovas, Lukas Vilaniškis.

Po varžybų studentai vaišinosi specialiai šiai progai iškeptu jubiliejinio turnyro tortu. Sveikiname tinklinio turnyro dalyvius ir linkime sėkmės moksle, sporte ir asmeniniame gyvenime.

Eligijus Vyskupaitis,
tinklinio turnyro vyr. teisėjas

Tortas.jpg

Komentarai

Puslapis peržiūrėtas: 5743