Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Sporto fėja vs Vitameda (3:2)

Po ilgos kovos ,,Sporto fėja“ iškovojo pergalę prieš ,,Vitamedą“

Po ilgos kovos ,,Sporto fėja“ iškovojo pergalę prieš ,,Vitamedą“

Gegužės 8d. 0 val. Kauno technikos profesinio mokymo centre vyko Pavasario ,,Sportturas" vyrų lygos varžybos. Jėgas surėmė aikštelės šeimininkai ,,Sporto fėja" ir svečių teisėmis atvykusi ,,Vitameda" ekipa. Išsiaiškinti kurie šiandien yra stipresni prireikė penkių setų, po kurių savo varžovus nugalėjo ,,Sporto fėjos" vyrai - 3:2 (16:25; 27:25; 18:25; 25:18; 15:13).

Pirmajame sete vienareikšmiškai lyderiavo ,,Vitameda" vyrai. Jie nesunkiai rinko taškus ir žingsnis po žingsnio ėjo pergalės link. ,,Sporo fėja" strigo tiek gynyboje, tiek puolime, jiems sunkiai sekėsi surasti savąjį žaidimą. Na, o ,,Vitameda" lengvai rinko taškus, nemaža dalis jų buvo nuo padavimų linijos. Šiame sete, komandą į priekį vedė I.Tslaf, kuris pelnė daugiausiai taškų. Setas baigėsi rezultatu - 16:25 (0:1).

Antrajame sete ,,Sporto fėja" suėmė save į rankas ir rodė gražų žaidimą. Po pirmojo seto pralaimėjimo jie patobulėjo, tiek gynyboje, tiek puolime. Tai privertė nejuokais sunerimti ,,Vitamedą". Visgi, susitiko komandos lygios viena kitai, todėl seto pabaigoje užvirė arši kova. Tiek ,,Sporto fėja", tiek ,,Vitameda" atkakliai kovojo dėl kiekvieno kamuolio ir vis lygino rezultatą (21:22; 24:24). Visgi, tiksliau seto pabaigą sužaidę ,,Sporto fėjos" vyrai išlygino setų rezultatą - 27:25 (1:1).

Žaidimo metu komandos keitėsi setų pergalėmis. Prasidėjus trečiajam setui, kaip ir pirmąjame, geriau sekėsi ,,Vitamedai". Jie vėl demonstravo gražų komandinį susižaidimą ir rėmė savo varžovus į kampą. ,,Sporto fėjai" vėl žaidimas slydo iš rankų. ,,Vitameda" įgavo dar daugiau pasitikėjimo savo jėgomis, todėl tiksliais ir stipriais mušimais vis pelnydavo taškus (9:19). Ir nors seto pabaigoje ,,Sporto fėja" taškų skirtumą sušvelnino, pergalę iškovojo aikštelės svečiai - 18:25 (1:2).

Iki ketvirtojo seto vidurio komandos žaidė lygiomis jėgomis, vis apsikeisdamos rezultatyviomis atakomis. Tiek, ,,Sporto fėja", tiek ,,Vitameda" darė mažą skaičių klaidų ir rodė gražius žaidimus (14:14; 16:16). Tačiau, ,,Sporto fėja" tuo neapsiribojo ir dar pavyzdingiau sužaidę kelias atakas išsiveržė į priekį. ,,Vitameda" nebeįtengė pavyti varžovų, todėl pergalė atiteko šeimininkams - 25:18 (2:2).

Penktasis, lemiamas, setas buvo nenuspėjamas. Seto pradžioje ,,ant bangos" buvo ,,Vitameda", jie pirmuosius šešis seto taškus sukrovė į savo sąskaitą 0:6. Atrodė, kad jie žais tiksliai ir toliau, tačiau kai rezultatas buvo 3:8 ir komandoms apsikeitus aikštelės pusėmis, ,,Sporto fėja" suėmė save į rankas spurtuodami septynių taškų atkarpa, sėkmę palenkė į savo pusę. Seto pabaigoje rezultatas dar buvo 13:13, tačiau šiandien stipresni buvo ,,Sporto fėja" vyrai, jie ir pelnė paskutinius taškus - 15:13 (3:2).

Puslapis peržiūrėtas: 7236

Komentarai