Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSMU vs Aušrinė ‒ Titmaras (3:0)

Po trijų setų kovos laimėjo LSMU merginos

Po trijų setų kovos laimėjo LSMU merginos

Šiandien LSMU sporto rūmuose susitiko LSMU ir Aušrinė - Titmaras komandos ir po trijų setų kovos laimėjo LSMU 3:0 (25:14; 25:21; 25:20)

Pirmajame sete, vyko įnirtinga kova, komandos keitėsi rezultatyviomis atakomis. Tačiau seto viduryje (13:13) LSMU merginos susiėmė, toliau sekmingai rinko taškus, o tuo tarpu Aušrinė - Titmaras merginos negalėjo daryti to paties, nors ir bandė minutės pertraukėlėm stabdyti LSMU merginas, bet net tai nepadėjo 25:14.

Antrajame sete, vyko lygi kova, pirmaudavo tai viena, tai kita komanda (11:11) (21:21). Šeimininkės sau negalėjo leisti pralaimėti, ir susigriebė seto gale. Kamilė Liubartaitė gale pelnė 3 iš 4 taškų seto gale ir padėjo LSMU merginom spurtuoti ir laimėti antrąjį setą 25:21.

Trečiajame sete, pradžioje spurtavo LSMU merginos (11:6), tačiau tai nebuvo pabaiga. Aušrinė - Titmaras merginos susiėmė ir pradėjo vytis savo varžovės (23:20), bet pritrūkusios jėgų turėjo pripažinti namų salėje žaidusių LSMU merginų pergalę 25:20.

Po varžybų paklaustas LSMU treneris Pranas Mockus, kas lėmė jūsų pergalę? Atsakė ,, žaidėme savo aikštelėje, geriau žaidėme ginyboje ir sekmingiau išėjo užpulti, nei mūsų varžovėm. Tiesiog nenorėjome pralaimėti savo aikštėje ir prieš savo fanus"

 

Puslapis peržiūrėtas: 4424

Komentarai