Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KSM Startas ‒ „Heksa“ vs Bellona (0:3)

„Bellona“ komanda moterų „Dailiosios“ A lygos antrosiose pusfinalio rungtynėse šventė pergalę ir išlygino serijos rezultatą!

„Bellona“ komanda moterų „Dailiosios“ A lygos antrosiose pusfinalio rungtynėse šventė pergalę ir išlygino serijos rezultatą!

Pusfinalio rungtynėse susitiko KSM Startas-„Heksa“ ir "Bellona" komandos, pastaroji gana užtikrintai laimėjo rezultatu 3:0 (25:20,25:17,25:16).

Antrosios pusfinalio rungtynės buvo visai nepanašios į pirmąsias, kur tik po dramatiškos penkių setų kovos pergale džiaugėsi KSM Startas-„Heksa“ merginos.

"Bellona" tinklininkės greitai pradėjo tolti nuo varžovių, dėka sėkmingų padavimų jos pirmavo rezultatu 10:5 ir 12:6. Tačiau ilgai didelio pranašumo neišlaikė ir gerai žaidusios gynyboje jaunosios tinklininkės pavijo varžoves, 15:15. Antrąją seto pusę stipriau atakuodamos "Bellona" žaidėjos kontroliavo ir laimėjo setą rezultatu 25:20.

Atrajame sete lygi kova vyko tik iki 11-ojo taško, paskui labiau patyrusios tinklininkės spurtavo ir pakankamai lengvai laimėjo setą rezultatu 25:17.

Trečiajame sete, kaip ir visose rungtynėse,  KSM Startas-„Heksa“ ekipai sunkiai sekėsi susitvarkyti su priėmimu, ko pasekoje buvo sunku organizuoti atakas ir jas sėkmingai užbaigti puolime. Kova ir rezultatas dar buvo apylygis iki seto vidurio, paskui vėl sekė "Bellona" komandos du sėkmingi spurtai, kurie garantavo pergalę sete rezultatu 25:16 bei rungtynėse  rezultatu 3:0.

Pergalė - tai puiki dovana "Bellona" komandos narei Vilhelminai Matikonei ir jos šeimynai, kuri sulaukė šeimos pagausėjimo!

Nuoširdžiausi sveikinimai gimus Dominykai!!

Puslapis peržiūrėtas: 7532

Komentarai