Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: NUTPA vs Sporto fėja (3:2)

,,Nutpa“ išplėšė pergalę prieš ,,Sporto fėją“

,,Nutpa“ išplėšė pergalę prieš ,,Sporto fėją“

Gegužės 7d. 18:30 val. Kauno technikos profesinio mokymo centre įvyko Pavasario ,,Sportturas" vyrų lygos rungtynės tarp aikštelės šeiminikų ,,Nutpa" ir svečių ,,Sporto fėja". Po varginančios ir permainingos penkių setų kovos pergalę iškovojo ,,Nutpa" komanda, rezultatu - 3:2 (15:25; 25:12; 21:25; 25:21; 15:8).

Pirmasis setas buvo triuškinantis ,,Nutpa" ekipai. Nuo pirmųjų taškų ,,Sporto fėja" ėmė rodyti gražų žaidimą, atsiplėšę nuo savo varžovų, svečiai įgavo dar daugiau pasitikėjimo savo jėgomis ir toliau V.Aleksandravičius keliamus kamuolius vertė lengvais taškais (6:14). ,,Nutpa" sunkiai atakavo, taip pat klydo gynyboje ir iki seto pabaigos jiems nepavyko atsitiesti. Seto baigtis - 15:25 (0:1).

Antrasis setas buvo visiškai kitoks, nes iniciatyvos nuo pradžios ėmėsi ,,Nutpa" ekipa. Aikštelės šeimininkai sustygavo savąjį žaidimą ir po pirmojo seto pralaimėjimo ėmė rezultatyviai atakuoti. ,,Sporto fėja" pradžioje dar priešinosi savo varžovams, tačiau setui artėjant prie pabaigos jie atrodė palūžę. ,,Nutpa" tinklininkai nepaleido pranašumo ir tiksliai žaisdami tiek puolime, tiek gynyboje, užbaigė setą savo pergale - 25:12 (1:1).

Trečiajame sete abi ekipos buvo ryžtingai nusiteikusios kovoti. Žaidimai buvo gražūs, o atakos tikslios. Nors seto pradžioje ,,Sporto fėja" turėjo visišką pranašumą prieš varžovus (2:9), tai truko neilgai, nes ,,Nutpa" ekipa, vedama T. Vyšniausko į priekį, rezultatą švelnino ir kovojo lygiomis jėgomis Visgi, setui artėjant prie pabaigos, ryškėjo lyderiai - ,,Sporto fėja", seto metu jie padarė mažiau klaidų ir pelnė seto pergalę - 21:25 (1:2).

Ketvirtasis setas buvo panašus į prieš tai buvusį. Abi komandos buvo nusiteikusios kovoti. Seto pradžioje žaidimo sąlygas ėmė diktuoti ,,Nutpa" ekipa (15:7; 19:9). Ir kai atrodė, kad ,,Sporto fėjai" nėra jokių šansų laimėti, svečiai varžovus privertė sunerimti ir seto pabaigoje skirtumą sušvelnino (22:16; 24:18), tačiau tiksliau seto pabaigą sužaidę šeimininkai išlygino setų rezultatą ir iškovojo galimybę žaisti penktąjį setą - 25:21 (2:2).

Penktajame sete, po truputį ėmė ryškėti rungtynių nugalėtojai. Nuo pirmųjų taškų lyderių poziciją užėmę ,,Nutpa" žaidėjai azartiškai žaidė, statė sienas ir toliau ir nebepaliko ,,Sporto fėjai" jokių šansų laimėti. Seto baigtis - 15:8 (3:2).

,,Po pirmojo seto chaoso, susitvarkėm problemas ir nesutarimus komandos viduje, todėl žaidimo kokybė iškart pakilo, be to antrame sete puikiai sekėsi, manau puikiai išnaudojom priešininkų klaidas. Trečio-ketvirto seto metu žaidimas bangavo, bet atrodė, kad tiek mes, tiek priešai, labai norėjo laimėti, todėl žaisti buvo smagu. Pabaiga žaidimo kaip visada tinklinyje buvo loterija, šįkart pergalę išsinešti pavyko mūsų komandai, kuo ir džiaugiamės." - kalbėjo ,,Nutpa" žaidėjas T. Vyšniauskas.

Puslapis peržiūrėtas: 7033

Komentarai