Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Startas ‒ 2 vs Fortūna (1:3)

Startas ‒ 2 pralaimi Fortūnai

Startas ‒ 2 pralaimi Fortūnai

 Vasario 25 dieną, 18:30 Kauno centro sporto mokyklos salėje vyko Moterų „Dailiosios“ B lygos varžybos. Keturių setų kovoje savo jėgas išbandė „Startas - 2“ ir „Fortūna“ komandos.

Varžybos prasidėjo „Startas - 2“ komandos ACE‘u, po kurio tos pačios komandos 13 žaidėja, U.Šiūšaitė, išmetė kamuolį į užribį (1:1). Vyko įtemptas, vienu kitu tašku besiskiriantis, žaidimas, iki kol „Startas - 2“ spurtavo (17:7). Iki pat seto pabaigos „Startas - 2“ triuškino „Fortūną“. (25:9) (1:0)

Antrasis setas prasidėjo dviem iš eilės ACE‘ais, tik šį kartą „Fortūnos“ pusėje (M.Basangova, 3 nr.). Po triuškinamo pirmojo seto pralaimėjimo „Fortūna“ susikaupė ir taškas po taško, keliavo link antrojo seto pergalės. Čia jas vis bandė prisivyti „Startas - 2“ merginos, bet „Fortūna“ darė mažiau klaidų ir pergalingai užbaigė setą. (21:25) (1:1)

Trečiąjį setą pradėjo ir pirmuosius taškus rinko „Startas - 2“ komanda. Tačiau čia netrūko klaidų. „Fortūna“ naudojosi varžovių klaidomis ir spurtavo. „Startas - 2“ bandė vytis, bet klaidos padarė savo ir pergalė vėl „Fortūnos“ pusėje. (19:25) (1:2)

Ketvirtajame sete toliau tęsėsi „Startas - 2“ klaidų maratonas. Puikus „Fortūnos“ komandinis darbas, ACE‘ai ir blokai atvedė „Fortūną“ į lengvą pergalę. (18:25) (1:3)

Po varžybų kalbintas „Fortūnos“ treneris teigė, kad: „Po truputį tobulėjame ir kylame aukštyn. Nors pirmame kėlinyje buvo sunku priimti kamuolius, tačiau su šia problema susitvarkėme ir laimėjome varžybas. Džiaugiuosi savo komanda, o varžovėms linkiu visokeriopos sėkmės.“

Puslapis peržiūrėtas: 5078

Komentarai