Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kazlų Rūdos ,,Jotvingis“ vs LSMU (3:2)

Kazlų Rūdos ,,Jotvingis“ nugalėjo ,,LSMU“ ir džiaugėsi bronzos medaliais (INTERVIU VIDEO)

Kazlų Rūdos ,,Jotvingis“ nugalėjo ,,LSMU“ ir džiaugėsi bronzos medaliais (INTERVIU VIDEO)

Balandžio 22d. 18:30 val. Rio Arenoje įvyko C lygos FINALAS. Dėl trečiosios vietos ir bronzos medalių kovojo Kazlų Rūdos ,,Jotvingis" ir ,,LSMU" ekipos. Po permainingos ir įtemptos penkių setų kovos paaiškėjo, jog pergale džiaugtis gali ,,Jotvingis" - 3:2 (20:25; 27:25; 25:19; 22:25; 15:12).

Jau nuo pirmojo seto pradžios ,,LSMU" ekipai žaidimas ėjosi sklandžiau nei ,,Jotvingis" ekipai. Tinklininkai iš Kazlų Rūdos nerado savojo žaidimo, atrodė pasimetę. Abi ekipos keitėsi klaidomis ir viena kitai dovanojo taškus. Viso seto metu, ,,LSMU" ekipa buvo priekyje, jiems geriau sekėsi rezultatyviai atakuoji, nei varžovams. Ir nors seto pabaigoje ,,Jotvingis" rezultatą sušvelnino, visgi pergalė atiteko ,,LSMU" - 20:25 (0:1).

Antrajame sete žaidimas vyko apylygiai. Komandos taškas po taško rinko taškus. Abi ekipos pradėjo stipriau ir taikliau atakuoti nei prieš tai. Į ,,LSMU" mušamus kamuolius, ,,Jotvingis" atsakydavo sienomis, kurias statė naudingiausiu žaidėju išrinktas M.Čibirka. Na, o ,,LSMU" ekipą į priekį vedė puolėjai T.Juodgudis ir D.Kaupas, kurie pelnė daugiausiai taškų. Iki seto pabaigos žaidimas svyravo tai į vieną pusę, tai į kitą, tačiau lemiamus taškus išplėšė Kazlų Rūdos ,,Jotvingis" - 27:25 (1:1).

Trečiajame sete vyko panaši kova kaip ir prieš tai. Iki seto vidurio komandos keitėsi taškais, tačiau jam įpusėjus pranašumą lėtu žingsiu ėmė krautis ,,Jotvingis" ekipa. Daugiausiai taškų šiame sete pelnė puolėjas E.Vaitiekus, kuris vedė ekipa į priekį. ,,LSMU" vaikinai taip pat taikliai mušė kamuolius, tačiau neužtektinai. Lyginant su varžovais jie klydo daugiau kartų. Setas baigėsi ,,Jotvingio" pranašumu - 25:19 (2:1).

Ketvirtajame sete lyderiavo ,,LSMU" vaikinai. Seto pradžioje įgavę nemenką pranašumą (5:13), jo nepaleido ir užsispyrusiai kovojo dėl galimybės kovoti penktame sete. Visgi, jie pradėjo dažniau klysti, ko pasekoje ,,Jotvingis" rezultatą išlygino 19:19. Visgi Kazlų Rūdos tinklininkams pritrūko jėgų ir taiklių mušimų, kad iš priešininkų išplėštų pergalę ketvirtajame sete. Seto baigtis ,,LSMU" naudai - 22:25 (2:2).

Penktajį setą komados pradėjo apsikeisdamos rezultatyviomis atakomis 1:1. Tačiau, vėliau ,,LSMU" ėmė klysti, tuo naudodamiesi ,,Jotvingis" tinklininkai rinko taškus ir išsiveržė į priekį (4:1; 6:3). Žinoma, ,,LSMU" nesėdėjo rankų sudėję, tačiau jiems sekėsi prasčiau, nei varžovams. ,,Jotvingis" užtikrinčiau sužaidė penktajį setą, padarė mažiau klaidų ir pelnytai iškovojo trečiają vietą ir džiaugėsi iškovoję bronzos medalius 15:12 (3:2)!

Interviu Kazlų Rūdos "Jotvingis" VIDEO

 


 

Puslapis peržiūrėtas: 37145

Komentarai