Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KTU vs Tinklo draugai (3:0)

Lengvoje kovoje „KTU“ ekipa iškovojo pergalę prieš „Tinklo draugus“ (VIDEO)

Lengvoje kovoje „KTU“ ekipa iškovojo pergalę prieš „Tinklo draugus“ (VIDEO)

 Lapkričio 17d. 20:30val., KTU statybos ir architektūros fakulteto sporto salėje įvyko "A" lygos varžybos. Jėgas surėmė „KTU" (aikštelės šeimininkai) ir „Tinklo draugai“ (aikštelės svečiai). Po trijų setų kovos pergalę namuose šventė „KTU" komanda, rezultatu - 3:0.

Pirmasis setas prasidėjo „KTU" ekipos iniciatyva. Jie iškart parodė kas yra aikštelės šeimininkai ir svečius pasitiko daug žadančiu spurtu (10:2). Po „galingos“ aikštelės šeimininkų seto pradžios, pagaliau ir „Tinklo draugams“ pavyko pelnyti kelis taškus. Tolimesnę seto dalį abi komandos keitėsi viena su kita rezultatyviomis atakomis, tačiau svečių komandai nepavyko pasivyti aikštelės šeimininkų ir setas baigėsi rezultatu (25:15).

Antrasis setas niekuo nesikeitė nuo pirmojo ir „KTU“ ekipa vėl pradėjo setą „galingu“ spurtu (13:4). Likusią seto dalį „Tinklo draugai“ taip ir nesugebėjo į varžybas grąžinti intrigos ir setas baigėsi identišku rezultatu (25:15).

Trečiojo seto pradžioje „Tinklo draugai“ „suėmė save į rankas“ ir su priešininkų komanda pradėjo žaisti kaip lygiaverčiai varžovai (4:4). Tačiau „KTU“ komanda po truputį pradėjo didinti persvarą (8:5),  o seto viduryje visiškai palaužė varžovus spurtu (14:4). Trečiasis setas baigėsi rezultatu (25:15).

Rungtynių video: I setas; II setas

 

Puslapis peržiūrėtas: 44143

Komentarai