Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KTU vs Vitameda (3:1)

"KTU" namie išvargo pergalę prieš "Vitameda" komandą (VIDEO)

"KTU" namie išvargo pergalę prieš "Vitameda" komandą (VIDEO)

Rungtynių ištraukos. I setas. II setas.

Gruodžio 3 dieną, 20:15 val., KTU sporto salėje įvyko inirtingos rungtynės tarp (šeimininkai) "KTU" ir (svečiai) "Vitameda" komandų. Po pirmo seto pralaimėjimo, "KTU" komanda atsigavo ir vargais negalais patiesė neblogai žaidusią "Vitameda" komandą. Varžybos baigėsi rezultatu 3:1.

Pirmojo seto pradžioje į priekį įsiveržė nepilnai susirinkę šeimininkai, tačiau netrukus "Vitameda" atsigavo ir pranašumą persvėrė (9:13). M. Darasevičius bandė "KTU" komandą ištraukti puikiu pasirodymu, tačiau to nepakako ir svečiai pirmojoje rungtynių dalyje šventė pergalę rezultatu 22:25.

Antrojoje rungtynių dalyje komandos žaidė taškas į tašką. Sėkmingu susižaidimu "Vitameda" tinklininkai įsiveržė į priekį (8:12). "KTU" nepasimetė ir puikia ginyba varžovus pasivijo. Tada vyko nervų karas, kuriame labiau pasiruošę buvo šeimininkai, kurie antrajį setą laimėjo rezultatu 26:24. 

Trečiasis setas pradėjo puikiu "KTU" vaikinų nusiteikimu. Vėl nesustabdomai žaidęs M. Darasevičius tvarkė savo komandos žaidimą ne tik puolime, bet ir ginyboje. "Vitameda" nenusileido nei kiek, viduryje seto turėjo 1-o taško pranašumą (15:16). Tada šeimininkai ėmėsi iniciatyvos ir surengė spurtą (5:0). Iki seto pabaigos svečiai dar bandė kovoti dėl pergalės, tačiau nepavyko. Trečioji rungtynių dalis baigėsi rezultatu 25:23.

"KTU" ketvirtajame sete savo žaidimo rodyt nesustojo. Sunkiai taškus rinkę "Vitameda" tinklininkai buvo išmušti iš ritmo ir atrodė, jog jau beviltiškai pralaimės, tačiau A. Stelmokas ėmėsi inciatyvos ir iš buvusio 7-ų taškų deficito sumažino jį iki 4-ų, taip atkurdamas intrigą. Deja, ji tęsėsi neilgai,  šeimininkai neišleido pergalės iš rankų. Ketvirtasis setas baigėsi rezultatu 25:21.

"KTU" komandos kapitonas K. Pleskūnas džiaugėsi: nors ir nebuvome pilnos sudėties, tačiau reikia džiaugtis pergale, kadangi žaidėme prieš gana stiprią komandą.

Puslapis peržiūrėtas: 40982

Komentarai