Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Lemora vs BrainStorm (3:1)

Mažajame finale ,,Lemora" įveikė ,,BrainStorm" ekipą ir iškovojo bronzą

Mažajame finale ,,Lemora" įveikė ,,BrainStorm" ekipą ir iškovojo bronzą

Gegužės 18d. 18:15 val. įvyko Pavasario ,,Top Sport" 6x6 taurės 2016 metų mažasis finalas. Kauno statybininkų rengimo centro sporto salėje susirungė aikštelės šeimininkai ,,Lemora" ir aikštelės svečiai ,,BrainStorm". Po keturių setų kovos bronzos medaliais pasipuošė ,,Lemora" ekipa rezultatu 3:1.

Pirmasis setas prasidėjo ,,Lemora" komandos iniciatyva. Nuo pirmųjų taškų ekipa ėmė veržtis į priekį (15:7). ,,BrainStorm" tinklininkai bandė nepasiduoti, tačiau jiems pritrūko jėgų pasivyti priešininkus ir išsiveržti į priekį. Kai tuo tarpu aikštelės šeimininkai rengė rezultatyvias atakas, prie kurių ypač prisidėjo kėlėjas Džiugas Kurklietis ir puolėjas Valdas Listanskis. ,,Lemora" komanda įdėjo visas pastangas ir stipriai suėmę save į rankas išplėšė seto pergalę vienuolikos taškų skirtumu, rezultatas - 25:14 (1:0).

Antrojo seto pradžia buvo kiek kitokia nei pirmojo. Abi komandos rodė gerą komandinį žaidimą ir darė mažai klaidų. Mačo viduryje rezultatas buvo apylygis (13:12), bet tuoj pat ,,Lemora" ekipa vėl pradėjo rodyti kas yra aikštelės šeimininkai ir taškas po taško ėjo pergalės link. ,,BrainStorm" neatlaikė rezultatyvių priešininkų atakų, ir nepajėgė sumažinti taškų persvaros. Seto baigtis 25:17 (2:0).

Prasidėjus trečiajam setui, ,,BrainStorm" ekipa į aikštelę įžengė daug užtikrinčiau ir ryžtingiau. Jie ėmė pelnyti pirmuosius taškus (4:11), tačiau ,,Lemora" nenorėjo taip lengvai pasiduoti. Komandos nariai spurtavo net devynių taškų atkarpa ir išsiveržė į priekį (13:12). Bet aikštelės svečiai neprarado mačo pradžioje buvusio ryžto, nepasidavė ir toliau rodė gražų komandinį žaidimą. Jie parodė, kad taip lengvai nenusileis savo varžovams ir iškovojo seto pergalę septynių taškų skirtumu - 28:25 (2:1).

Ketvirtasis setas buvo pats ilgiausias, jame vyko įnirtingiausia kova. ,,Lemora" ekipa norėjo užbaigti rungtynes, o ,,BrainStorm" laimėti mačą ir žaisti penktąjį setą. Virė kova taškas į tašką. Visą žadimą vyko apylygė kova, jei viena komanda išsiverždavo į priekį, kita tuoj pasivydavo. Tiek ,,Lemora", tiek ,,BrainStorm" ekipų tinklininkai rodė šaunų komandinį žadimą, todėl buvo sunku nuspėti kam atiteks seto pergalė. Visgi šiandien buvo stipresni ir labiau susikaupę aikštelės šeimininkai, todėl seto, bei rungtynių pergalę iškovojo jie - ,,Lemora" komandos vaikinai. Mačo baigtis - 25:23 (3:1).

Pasibaigus rungtynėms kalbintas laimėjusiosios komandos kapitonas Robertas Krašauskas komentavo: ,,Tiek mes, tiek ,,BrainStorm" komanda buvo susikaupę, tačiau rungtynių pradžioje priešininkai buvo labiau demotyvuoti. Tačiau vėliau jie susigriebė ir žaidėme apylygiai, bet visgi laimėjome mes. Labai džiaugiamės iškovota pergale."

Po rungtynių vykusiuose mažojo finalo apdovanojimuose naudingiausiu rungtynių žaidėju buvo išrinktas bronzą iškovojusios ,,Lemora" ekipos tinklininkas Valdas Listanskis.

 

 

Puslapis peržiūrėtas: 4918

Komentarai