Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: OLD Vitameda vs Sporto fėja (2:3)

Gražioje kovoje ,,Old Vitameda" nusileido ,,Sporto Fėjai"

  Gegužės 11 d. 18:30 val. Kauno maisto pramonės mokyklos sporto salėje įvyko Pavasario Kauno ,,Top Sport" 6x6 taurė 2016 rungtynės, krose susitiko ,,Old Vitameda" (šeimininkai) prieš ,,Sporto Fėją" (svečiai). Po dramatiškos penkių setų kovos pergalę iškovojo svečių ekipa rezultatu - 2:3.

Pirmasis setas prasidėjo ,,Top Sport" rezultatyviomis atakomis. Komanda sparčiai ėmė veržtis į priekį (3:9), ir iki pat seto vidurio padarė vos kelias klaidas. Tačiau, ,,Old Vitamedos" ekipa sugebėjo pasivyti priešininkus beveik pačioje seto pabaigoje. Šiame mače ypač išsiskyrė šeimininkų komandos žaidėjai - kėlėjas Kęstutis Bradauskas bei puolėjas Artūras Mickevičius, kurie rezulatyviai atakavo ir padėjo savo komandai laimėti priemajį setą rezultatu - 28:26 (1:0).


Antrasis setas buvo panašus į pirmajį. Nors svečiai iškart ėmėsi iniciatyvos bei viso seto metu pirmavo kelių taškų persvara, seto laimėti nepavyko. Kai atrodė, jog seto pergalė jau visai prie pat (20:24), ,,Old Vitmaeda" sugebėjo spurtuoti net šešių taškų atkarpa ir laimėti setą. Seto baigtis - 26:24 (2:0).


Trečiajame sete svečių ekipa ,,susiėmė", bei priešininkų komandos atžvilgiu darė mažai klaidų. Nors ,,Old Vitamedos" ekipa bandė pakartoti pirmojo ir antrojo seto baigtį (19:21), šiame sete visgi stipresni buvo ,,Sporto Fėjos" komandos žaidėjai. Mačas baigėsi rezultatu - 21:25 (2:1).


Visą ketvirtajį setą tvyrojo įtampą, bes nebuvo įmanoma kuo pasibaigs šis setas. Pirmavo tai viena tai kita komanda, o seto viduryje prasidėjo graži kova - taškas į tašką (14:14). Tačiau ,,Top Sport" griebė jautį už ragų ir ėmė veikti - spurtavo penkių taškų atžvilgiu, viso seto metu padarė vos keturias klaidas, ir išlygino setų rezultatą. Mače išsiskyrė svečių komandos nariai Lukas Dambrauskas ir Gintaras Lekavičius, kurie vienas kitam padėjo regzti rezultatyvias atakas. Seto baigtis - 20:25 (2:2).


Penktajame sete aikštelės šeimininkams pasipriešinti nebepavyko. ,,Sporto Fėja" neleido priešininkams išsiveržti į priekį ir net septynių taškų persvara laimėjo setą o taip pat ir rungtynes rezultatu - 8:15 (2:3).


Po rungtynių nugalėtojų komandos kapitonas Gintaras Lekavičius su didele šypsena veide pakomentavo - ,,Kova buvo sunki, bet nugalėjo stipriausi".

 

Puslapis peržiūrėtas: 4818

Komentarai