Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Pervesk.lt vs Naktis (0:3)

Pusfinalyje ,,Naktis“ iškovojo pergalę prieš ,,Pervesk.lt“ ekipą

Pusfinalyje ,,Naktis“ iškovojo pergalę prieš ,,Pervesk.lt“ ekipą

Kovo 31d. 18 val. įvyko lemiamos rungtynės tarp ,,Pervesk.lt" ir ,,Naktis" ekipų. Komandos dabar turi po vieną pergalę. Po gana įtemptos trijų setų kovos nugalėjo ,,Naktis" - 0:3 (18:25; 14:25; 23:25).

Pirmasis setas prasidėjo ,,Naktis" iniciatyva. Nuo pirmųjų taškų ekipa, vedama Karolio Mačiulio ėmė rezultatyviai atakuoti ir buvo priekyje. ,,Pervesk.lt" sunkiai sekėsi susitvarkyti su gynyba ir rengti savas atakas. Žinoma, jie taip pat stengėsi ir nežadėjo lengvai pasiduoti, tačiau užsispyrę ,,Naktis" tinklininkai ėjo savo tikslo link. Seto baigtis - 18:25 (0:1).

Antrojo seto pradžioje kova buvo lygi (5:5; 8:9). Tačiau tada, ,,Naktis" ekipa spurtuodami ėmė skintis kelią į priekį. ,,Pervesk.lt" tinklininkai klydo priėmime, sunkiai rengė atakas. Abi ekipos viena kitai statė užtvaras ir kovojo dėl kiekvieno taško, tačiau ,,Naktis" ekipa rodė pavyzdingą komandinį žaidimą ir iškovojo antrojo seto pergalę rezultatu - 14:25 (0:2).

Trečiajame sete vyko atkakliausia kova. Šio seto metu abi ekipos padarė vienodą skaičių klaidų. ,,Pervesk.lt" ekipą į priekį vedė B.Prekeris, kuris pelnė didžiąją dalį taškų, na, o ,,Naktis" ir toliau žaidė komandiškai. Seto pabaigoje rezultatas buvo lygus 23:23, tačiau ,,Naktis" pelnė du paskutiniuosius ir įrodė, kad yra vertesni galimybės kovoti dėl aukso medalių. Seto baigtis - 23:25 (0:3).

Po rungtynių ,,Naktis" kapitonas komentavo: ,,Smagu, kad komanda susiėmė, padarė išvadas, kas buvo negerai praeitam žaidime. Džiugu, kad susiklijavo žaidimas, parodėm ką galėjom ir dėl to džiaugiamės".

Puslapis peržiūrėtas: 4645

Komentarai