Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno technikos kolegija vs Vitameda (0:3)

,,Kauno technikos kolegija“ nepasipriešino ,,Vitamedai“

,,Kauno technikos kolegija“ nepasipriešino ,,Vitamedai“

"C" lygos varžybose susitko šeimininkų komanda "Kauno technikos kolegija" ir svečių komanda, varžybų favoritė, "Vitameda". "Vitamedai" daug laiko neprireikė ir jie nesunkiai įrodė savo pranašumą ir laimėjo rezultatu 0:3.

Pirmajame sete jau seto pačioje "Vitameda" parodė, kad jie geresni ir įsiveržė į priekį rezultatu - 2:10. "Kauno technikos kolegijos" atletai, dažnai klydo ir leido "Vitamedai" be jokios įtampo žaisti varžybas. Tuo tarpu "Vitamedos" vyrukai žaidė tiksliai ir be didesnio vargo laimėjo šį setą rezultatu - 17:25 (0:1).

Antrajame sete "Vitameda" vėl nuo pat seto pradžio rodė savo pranašumą ir jau seto viduryje buvo gan aiški seto pabaiga, kai "Vitameda" laiminėjo rezultatu - 8:15. Tačiau, "Kauno technikos kolegija" dar surado savyje jėgų ir pademonstravo šiokią tokią kovą, bandydami vytis savo priešininkus, deja, atotrūkis buvo per didelis ir pavyti nepavyko, tačiau pastangos buvo gražios. Svečių komanda laimi ir šį setą rezultatu - 20:25 (0:2).

Trečiajame sete "Vitamedos" komanda nepaliko jokių vilčių priešininkams ir triuškino juos visą setą. Seto pradžioje rezultatas buvo net 1:13, tai parodė, kiek skiriasi komandų meistriškumas. "Vitamedos" lyderis N.Glodenis vertė visus keliamus kamuolius lengvais taškais ir palaužė varžovų komanda psichologiškai. "Kauno technikos kolegija" nieko negalėjo padaryti prieš gerą varžovų žaidimą ir panašu, kad laukė seto ir varžybų pabaigos. "Vitameda" laimėjo setą rezultatu - 12:25 (0:3).

Puslapis peržiūrėtas: 4725

Komentarai