Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KTU vs KSM Startas ‒ „Heksa“ (2:3)

„KSM Startas ‒ Heksa“ įveikė „KTU“ tinklininkes.

„KSM Startas ‒ Heksa“ įveikė „KTU“ tinklininkes.

Moterų "A" lygos pirmose atkrintamosiose varžybose, susitiko šeimininkės "KTU" merginos ir svečių komanda "KSM Startas - Heksa" komanda. Po labai permainingos, įtemptos ir sunkios kovos, merginos atidavė visą save aikštelėje ir pergalę lėme tik smulkmenos ir nenumaldomas noras laimėti. Pergalę sugebėjo iš "KTU" nagų išplėšti svečių komanda, kuri pademonstavo savo jaunatviškumą ir parodė, kad gali gerai žaisti tinklini, jos varžybas laimėjo po penkių setų kovos rezultatu - 2:3.

Pirmajį setą abi komandos pradėjo atkaklią kova ir keitėsi rezultatyviomis atakomis. Abi komandos dar darė neišprovakuotas savo klaidos, kurios šiek tiek gadino žaidimo kokybė, tačiau tai buvo varžybų pradžia ir viskas buvo suprantama. Šiame sete "KSM Startas - Heksa" sugebėjo labai gerai sužaisti statydamos užtvaras ir paduodamos kamuolius. Svečių žaidėja Kamilė Zokaitė sugebėjo paduoti keturis padavimus kurie pelnė jos komandai taškus ir šios persvaros deka jos laimėjo šį setą rezultatu - 18:25 (0:1).

Antrajame sete jau atsigavo "KTU" tinklininkės kurios susikaupė ir parodė drausmingą žaidimą iškarto spausdamos savo varžovės ir priversdamos jas klysti gadino jų žaidimą. "KSM Startas - Heksa" šiame sete pradėjo labai dažnai klysti ir surinko netgi vienuolyką klaidų, kas numušė komandos moralę ir gadino komandinį žaidimą. "KTU" tuom pasinaudojo ir nepraleidusios savo progos smogė varžovėms perlnydamos kelis taškus iš eilės ir taip užbaigė šį setą pergalingai, laimėdamos rezultatu - 25:17 (1:1).

Trečiajame sete "KTU" buvo "ant bangos" ir visiškai dominavo savo priešininkės, stiprus smūgiai ir greitas žaidimas varžovėms buvo per didelis galvos skausmas ir jis nerado jokių priešnuodžių prieš gerą "KTU" žaidimą. Šeimininkės puikiai statė užtvaras ir taip rinkdamos taškus dar ir griovė varžovių pasitikėjimą savimi. "KSM Startas - Heksa" labai strigo puolimė ir šiame sete savo jėgomis pelnė vos septynis taškus, taip ir neturėdamos daug šansų laimėti šį setą, jos atidavė pergalę varžovėms rezultatu - 25:15 (2:1).

Ketvirtajame sete užvirė nuožmi kova, "KSM Startas - Heksa" žaidėjos nebeturėjo kur trauktis ir turėjo parodyti geriausią savo žaidimo formą ir bandyti kabinti į pergalę, kovoti dėl kiekvieno taško ir atiduoti visą save, kad dar galėtų pakovoti dėl pergalės. Tačiau ''KTU" tikrai neatsipalaidavo ir nežadėjo varžovėms leisti lengvai rinkti taškus ir abi komandos kovojo petys į pety nei viena neatsilikdami daugiau nei trimis taškais nuo kitos. Tik seto pabaigoje svečių komandą parodė charakterį ir sužaidė nuostabią atkarpą laimėdamos keturis taškus iš eilės ir taip sugebėdamos uždaryti setą ir keliautį į penktajį lemiamajį setą. Svečių komanda laimėjo šį setą rezultatu - 23:25 (2:2).

Penktajame sete atrodė, kad "KSM Startas - Heksa" komandos žaidėjos pajautė žaidimą ir jų jau niekas nebegalį sustabdyti, jos šiame sete beveik neklydo, padarė tik vieną klaidą, pastatė dešimt užtvarų ir neleido varžovėms nei sekundei pagalvoti apie lengvą pergalę. "KTU" tikrai rodė gerą žaidimą ir į varžovių taškus atsakydavo savo stipriomis atakomis tačiau vis pritrukdavo tikslumo. Svečių komanda žaidė maksimaliu atsidavimu ir buvo apdovanotos pergalę, dėl savo milžiniškų pastangų. Taigi "KSM Startas - Heksa" švenčia pergalę rezultatu - 12:15 (2:3) ir laukia atsakomūjų varžybų, kur kova bus ne ką prastenė.

Puslapis peržiūrėtas: 4865

Komentarai