Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Lemora vs BrainStorm (3:2)

Po įtemptos penkių setų kovos ,,Lemora" įveikė ,,Brainstorm" (VIDEO)

Gegužės 11d. 19:30 val. įvyko Pavasario,,Top sport" 6x6 taurės 2016 metų varžybos. Kauno statybininkų rengimo centre susitiko aikštelės šeimininkai ,,Lemora" ir aikštelės svečiai ,,BrainStorm". Po įtemptos penkių setų kovos pergalę išplėšė ,,Lemora" ekipa, rezultatu 3:2.

Pirmasis setas prasidėjo apylyge kova. Mačo pradžioje didesnę iniciatyvą žaidžiant rodė ,,Lemora" ekipa. Ji rengė rezultatyvias atakas, ir nors ,,BrainStorm" komanda jiems bandė nenusileisti, to padaryti nepavyko, šeimininkai vistiek buvo priekyje kelių taškų atžvilgiu. Pranašumą išlaikė ir iki pat seto galo - jis baigėsi aikštelės šeimininkų pergale, rezultatu 25:22 (1:0).

Antrojo seto pradžia buvo kiek panaši į prieš tai buvusio. Seto pradžioje labiau sekėsi ,,Lemora" ekipai, tačiau ,,BrainStorm" tinklininkai labiau suėmė save į rankas, ir pasivijo priešininkus (13:13).  Po tryliktojo taško situacija ėmė krypti kita linkme. Svečių ekipa ėmė veržtis į priekį ir nors ,,Lemora" komanda bandė lyginti rezultatą, to jiems padaryti šiame sete nebepavyko.Todėl pergalės skonį jautė ,,BrainStorm" ekipa rezuktatu 22:25 (1:1).

Po iškovotos pergalės antrajame sete, prasidėjus trečiajam ,,BrainStorm''ekipa grįžo dar labiau užsivedusi. Jau nuo pirmųjų taškų seto sėkmė lydėjo aikštelės svečius. Jie ėmė veržtis į priekį palikdama savo priešininkus užnugaryje (7:15). ,,Lemora'' ekipa nebesugebėjo atremti ,,BrainStorm" atakų, darė daugiau klaidų nei priešininkai todėl išsivveržti į priekį nepavyko, net pavyko šiek tiek sušvelninti skirtumą. Setas baigėsi keturių taškų persvara ,,BrainStorm" ekipos naudai -  21:25 (1:2).

Ketvirtajame sete ,,Lemora" ekipa stipriai suėmė save į rankas ir ėmė rodyti kas yra aikštelės šeimininkai. Nuo pirmųjų taškų vaikinai ėmė negailėstingai veržtis į priekį (13:6). Jie buvo nusiteikė labai rimtai ir nebenorėjo seto pergalės atiduoti priešininkams. Pelnius dvidešimt antrąjį tašką, ,,Lemora" ekipa buvo priekyje net 12 taškų atžvilgiu. Bet visgi, ,,BrainStorm" ekipa nenuleido rankų, ir nors seto nelaimėjo, bet skirtumą sumažino iki septynių taškų. Seto baigtis - 25:18 (2:2).

Penktojo seto pradžia buvo nieko nepasakanti, bet kai rezultatas buvo 3:5, ,,Lemora" ekipa sukaupė paskutines jėgas, spurtavo aštuonių taškų atkarpa (11:5) ir ėjo pergalės link. Aikštelės svečiams seto baigties pakeisti nebepavyko, todėl rungtynių pergalę šventė ,,Lemora" ekipa rezultatu 15:10 (3:2).

Po rungtynių kalbintas ,,Lemora: komandos kapitonas Robertas Krašauskas komnetavo : ,,Iš pradžių buvom labai išsiblaškę, bet paskui susiėmėm ir šiandien laimėjo stipresni."

Rungtynių VIDEO

Puslapis peržiūrėtas: 44232

Komentarai