Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSU – 22 vs Blokada (0:3)

„Blokada“ nugalėjo „LSU“.

Vyrų "B" lygos varžybose susitiko šeimininkai "LSU" ir svečiai "Blokada". Varžybų favoritė "Blokada" parodė savo pranašumą ir įveikė savo priešininkus rezultatu - 0:3.

Pirmajame sete "LSU" žaidėjas Tomas  Aleksa buvo sunkiai sustabdomas, jis šiame sete pelnė dešimt taškų, tačiau jo komandos draugai prisidėjo vos dvejais taškai ir jų absurdiškai didelis klaidų skaičius neleido šiame sete pasipriešinti puikiai "Blokados" žaidimui. "Blokada" parodė discipliną ir pastovumą taip sugebėdami įveikti priešininkus rezultatu - 18:25 (0:1).

Antrame sete "LSU" komandos žaidėjai susiemė ir pradėjo demonstruoti geresni žaidimą, šiame sete jau visi žaidėjai buvo aktyvus puolime, tačiau su savo klaidų skaičiumu jie susitvarkyti nesugebėjo. Tuo tarpu kitoje aikštelės pusėje siautėjo Lukas Kirchovas ir Audrius Stelmokas, Lukas per šį setą atliko penkis blokus, o Audrius buvo nesustabdomas puolime su septyniais taškais. Nors visą setą žaidimas buvo labai lygus, tačiau lemiamais taškais "Blokada" sugebėjo iškrapštyti pergalę rezultatu  - 25:27 (0:2).

Trečiame sete "LSU" ekipa po praeito seto atrodė sulužusi, jiems žaidimas visiškai nesiklijavo, jie setą pradėjo rezultatu (4:15). Tuo tarpu, "Blokada" smaginosi puolime naikindami priešininku gynyba ir nepalikdami jokių vilčių jiems net pagalvoti apie pergalę. Nors iki seto pabaigos "LSU" pademonstravo kova ir bandė vytis savo priešininkus persvara tiesiog buvo per didelė, kad kažką įrodyti ir jie pralaimėjo rezultatu - 18:25 (0:3).

Puslapis peržiūrėtas: 4268

Komentarai