Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Savaitgalį Kaune vyko „Vitamedos taurės 2017“ turnyras

Savaitgalį Kaune vyko „Vitamedos taurės 2017“ turnyras

Kai lauke termometro stulpeliai rodė -20 C, Kauno kolegijos sporto salėse buvo karšta – vyko jau tradiciniu tapęs „Vitamedos taurės“ turnyras. Į turnyrą susirinko vyrų ir moterų komandos iš Vilniaus, Kauno, Klaipėdos, Kėdainių ir Ukmergės.


Vyrų grupėje vyko atkaklios kovos, tačiau nugalėtojais tapo ir taurę iškovojo Kėdainių „Laumetrio“ komanda. Nors ir nusileido Klaipėdos komandai, kėdainiškiai galutinėje lentelėje surinko 9 taškus ir tapo čempionais. Antroji vieta atiteko 8 taškus surinkusiems klaipėdiečiams, o trečioji – Ukmergės vyrų komandai. Ketvirtieji turnyre liko Vilniaus komanda, o paskutinieji liko turnyro organizatoriai – Kauno „Vitamedos“ komanda, nors ir iškovojo pergalę prieš sidabro medalių laimėtojus klaipėdiečius.


Merginų grupėje absoliučios lyderės buvo Kauno „Vitamedos“ merginos, kurios turnyre nepasidavė nei vienai komandai. Sidabro medaliais pasipuošė taip pat kaunietės – „Cukrainio“ komanda. Pralaimėjusios prieš „Vitamedą“ bei Ukmergės komandą, bendroje lentelėje vienu tašku aplenkė trečią vietą užėmusias ukmergiškes. Ketvirtoji vieta atiteko Klaipėdos merginoms, o paskutinės šį kartą liko Vilniaus Tinklinio akademijos „G7“ merginos.


Po turnyro dauguma dalyvių sportinę aprangą pakeitė šventiškesne ir susirinko į turnyro uždarymą „Punto jazz palėpėje“. Turnyro organizatorius Darius Baltrušaitis padėkojo žaidėjams, teisėjams Regimantui Jagentavičiui ir Andriui Gavorkai bei rėmėjams ir pagalbininkams. Už apdovanojimus ir prizus – UAB „Vitameda“ ir jos vadovui Kęstučiui Jociui. Už reklamą – Esmiraldui Sliežauskui, už straisnius apie turnyrą „Facebook“ tinkle ir www.ktml.lt svetainėje – Simonai Neniškytei, o už apdovanojimų dizainą, maketavimą bei muziką vakarėlyje – Kęstučiui Bradauskui.


Komandos apdovanotos medaliais, o nugalėtojos ir taurėmis. Taip pat pagerbti geriausi komandų bei viso turnyro žaidėjai. Turnyro organizavimo estafetė perduota klaipėdiečiams, kurie pažadėjo visus į pajūrį sukviesti gegužės antrąjį savaitgalį.


Geriausi komandų žaidėjai:

Vilnius: Vaiva Granskaitė ir Ignas Maciulevičius;
Kėdainiai: Albertas Maskaliūnas;
Ukmergė: Donatas Būtėnas ir Loreta Raigevičiūtė;
Kaunas: Albertas Antonas, Evelina Grigonienė (Cukrainis), Viktorija Bagdonė („Vitameda“);
Klaipėda: Maksimas Džibajus ir Jolita Narkevič;

Viso turnyro geriausiais žaidėjais išrinkti: Simona Neniškytė (Kauno „Vitameda“) ir Mantas Kažukauskas (Kėdainiai).

Turnyro fotoalbumas. 

 

 

Komentarai

Puslapis peržiūrėtas: 6917