Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Nauja „VASAROS“ lyga! Kviečiame dalyvauti!

 Nauja „VASAROS“ lyga! Kviečiame dalyvauti!

Atšilus orams Kauno tinklinio mėgėjų lyga žengia naują žingsnį savo veikloje ir iš salės tinklinio keliasi į paplūdimį, kuriame bus organizuojamos Pirmosios Kauno miesto paplūdimio tinklinio pirmenybės.

Planuojama vykdyti pirmenybes trijose lygose (grupėse) - "Vyrų", "Dailiosios" ir „Mix‘ų“. Kiekvienoje iš grupių bus vykdomos varžybos susirinkus ne mažiau nei 8 komandos. Susirinkus mažiau komandų bus svarstoma apie kitą priimtiną pirmenybių sistemą.

Rungtynės vyks pogrupiuose po 8-10 komandų, bus žaidžiami du ratai. Pogrupio varžybose komandos pačios turės susitarti su varžovais dėl rungtynių vietos ir laiko, ir sužaidus rungtynes pranešti organizatoriams rezultatą.

Atkrintamosiose varžybose bus žaidžiama vieno arba dviejų minusų sistema (galutinė sistema paaiškės pasibaigus registracijai). Šiame etape organizatoriai pasirūpins teisėjais ir sekretoriatu.

Taigi norintiems dalyvauti tereikia atsiusti paraišką adresu tinklinas@gmail.com arba susisiekti su pirmenybių vyr. teisėju Gilbertu Kerpe tel. +37062874383.

Visi reikalavimai komandoms patalpinti lygos nuostuose.

Komentarai

Puslapis peržiūrėtas: 7307