Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Įvyko tinklinio turnyras G. Šaukliui atminti

 Įvyko tinklinio turnyras G. Šaukliui atminti

Balandžio 23 d. LSMU sporto salėje (Jankaus g. 2) vyko LSMU tinklinio turnyras, skirtas dėstytojui, treneriui, Kūno kultūros katedros vedėjui doc. Gerardui Šaukliui atminti. Į turnyrą rinkosi buvę kolegos, studentai.

G. Šauklys buvo neeilinė asmenybė, dalyvavęs net penkiose Sovietų Sąjungos spartakiadose, penkis kartus tapęs Lietuvos čempionu. Už Lietuvos tinklinio rinktinę žaidęs 62 rungtynes, ilgametis Kauno medicinos instituto (KMI) Kūno kultūros katedros dėstytojas ir vedėjas.

Per tinklinio turnyro atidarymą kalbėjo jo buvę studentai – tinklininkai doc. dr. J. Andriuškevičius ir Kauno miesto sporto medicinos centro vadovė doc. dr. A. Kajėnienė prisiminė pačius geriausius studijų metus, keliones, treniruotes ir varžybas tinklinio aikštelėje su treneriu G. Šaukliu.

Šventiniame turnyre dalyvavo keturios komandos. Varžybose dėl trečiųjų-ketvirtųjų vietų susitiko KMI absolventai ir Jankų klubo tinklininkai. Pergalę rezultatu 2:0 šventė buvę trenerio mokiniai.

Tinklinio turnyro finale varžėsi Kauno miesto senjorai ir LSMU studentai. Nugalėtojais tapo senjorai, rezultatu 2:0 įveikę LSMU studentus.

Nugalėtojams LSMU Sporto centro taurę įteikė G. Šauklio žmona A. Šauklienė, palinkėjusi sėkmės ir padėkojusi organizatoriams už gražų atminimo turnyrą.

Visi komandų žaidėjai ir svečiai buvo apdovanoti LSMU Sporto centro atminimo medaliais, geriausieji komandų žaidėjai – prizais.

LSSA geriausiems žaidėjams ir komandų vadovams įteikė sportinius marškinėlius.

LSMU studentų komandai tai buvo pirmosios oficialios tinklinio varžybos. Po varžybų kalbintas LSMU tinklinio komandos kapitonas VF IV k. studentas M. Brazauskas tikino, kad šis turnyras buvo tikras iššūkis ir motyvacija siekti aukštesnio meistriškumo.

Eligijus Vyskupaitis,
varžybų vyr. teisėjas

 

Foto galerija
 

Komentarai

Puslapis peržiūrėtas: 6100