Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kazlų Rūdos ,,Jotvingis“ vs Sporto fėja (1:3)

„Sporto Fėja“ iškovojo kelialapį į finalą nugalėjusi Kazlų Rūdos „Jotvingio“ ekipą.

„Sporto Fėja“ iškovojo kelialapį į finalą nugalėjusi Kazlų Rūdos „Jotvingio“ ekipą.

2019-04-11 dieną pusfinalio rungtynėse dėl patekimo į C lygos finalą susitiko „Sporto Fėjos“ ir Kazlų Rūdos „Jotvingio“ ekipos. Rungtynių pradžioje iniciatyvos ėmesį vyresnieji „Sporto Fėjos“ tinklininkai. Rezultatyviai pelnydami taškus ir puikiai žaisdami gynyboje jie pasiekė pirmojo seto pergalę rezultatu (25:20).

Antrasis setas vyresniesiems taip pat sekėsi puikiai. Jie pasinaudojo dažnomis Kazlų Rūdos „Jotvingio“ žaidėjų klaidomis ir taip pat atrėmė nemažą kiekį varžovų atakuojamų kamuolių. Užtikrintai žaisdami „Sporto Fėjos“ tinklininkai laimėjo ir antrąjį setą rezultatu (25:20).

Trečiojo seto metu vyresniųjų žaidėjų veiduose matėsi nuovargis, Kazlų Rūdos „Jotvingio“ audringomis ovacijomis palaikantys sirgaliai paskatino žaidėjus nepasiduoti ir suimti save į rankas. Tą išpildė jaunesnieji ir atrado savo tikrąjį žaidimą. „Jotvingio“ žaidėjas Ignas Matulaitis stipriomis atakomis vienas po kito siuntė kamuolius į varžovų grindis ir padėjo savo komandai sušvelninti rungtynių rezultatą (1:2) ir trečiajį setą laimėjo rezultatu (19:25).

Rungtynėms einant į pabaigą „Sporto Fėja“ įrodė, jog yra rungtynių šeimininkai ir nebeleido jaunesniesiems pelnyti lengvų taškų. Trenerio Vitalijaus Gubanovo padedami vyresnieji atliko daugybę pergalingų atakų ir žaidė beveik be klaidų. Kazlų Rūdos „Jotvingio“ žaidėjai pripažino pergalę ir „Sporto Fėja“ triuškinančiu rezultatu (25:15) laimi pusfinalį ir galimybę kovoti dėl C lygos pirmosios vietos. Rungtynės baigėsi rezultatu (3:1).

Puslapis peržiūrėtas: 4509

Komentarai