Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Bellona vs LSU (3:1)

„LSU“ neparklubdė iki šiol nepralaimėjusios ,,Bellonos“

„LSU“ neparklubdė iki šiol nepralaimėjusios ,,Bellonos“

Vasario 27 d. 18:30 val. Kauno technikos profesinio mokymo centre įvyko Dailiosios A lygos rungtynės. Susikovė ,,Bellona" (namų komanda) ir ,,LSU" (svečiai). Po įtemptos ir aršios kovos nugalėjo ,,Bellona" - 3:1 (25:17; 25:23; 24:26; 25:22).

Pirmajį setą geriau pradėjo "Bellona", jos nuo pat seto pradžios įsiveržė į priekį rezultatu - 8:3 ir parodė, kad šiandien yra nusiteikusios laimėti. "LSU" sunkiai sekėsi griauti "Bellonos" gynybines schemas ir strigo puolime. Tuo tarpu "Bellona" labai gerai padavinėjo ir pelnė net 6 "ace". Geri padavimai leido "Bellonai" šiame sete vadovauti ir tai leido joms laimėti rezultatu - 25:17 (1:0).

Antrasis setas buvo labai įtemptas abi komandos kovojo taškas į tašką, "LSU" po prailaimėto seto norėjo atkeršyti ir demonstravo labai pavyzdingą puolimą. Abi komandos kovojo taškas į tašką ir užvirė kova, "LSU" seto viduryje susirinko labai didelę persvarą 11:19, tačiau "Bellona" parodė kovingumą ir sugebėjo ne tik pasivyti priešininkes, bet ir jas aplenkti, atėjus lemiamies taškams "Bellona" parodė savo patirtį ir apžaidė priešininkes rezultatu - 25:23 (2:0).

Trečiajame sete "LSU" labai norėjo nugalėti, jos rodė nuostabų puolimą, rinko taškus vieną po kito ir puikiai padavinėjo servus. Nors "Bellona" neatsipalaidavo ir nesiruošė pralaimėti "LSU" šiame sete parodė charakterį ir sugebėjo rezultatą palenkti į savo pusė, jos laimėjo rezultatu - 24:26 (2:1).

Ketvirtasis setas, nebuvo nei truputį ramesnis, žaidimas buvo tiek pat įtemptas kaip ir visi kiti setai. "Bellona" labai gerai gynėsi ir vertė "LSU" vargti dėl kiekvieno taško, nors tai jų nesutrikdė, jos vistiek rengė daug rezultatyvių atakų. Abi komandos puikiai blokavo, tačiau "LSU" vis pritrukdavo sekmės ir "Bellona" pratesė savo pergalių kelią laimėdamos rezultatu - 25:22 (3:1). "Bellona" įrodė, kad šiandien jos yra geresnės ir išliko vis dar be pralaimėjimų.

,,Bellonos" kapitonė T.Matekonis džiaugėsi, kad buvo gražios rungtynės, teigė, jog priešininkės buvo stiprios ir buvo įdomu žaisti.

Puslapis peržiūrėtas: 4895

Komentarai