Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno kolegija vs Sporto fėja (3:2)

Po dramatiškos ir permainingos kovos į finalą žengė "Kauno Kolegija". (VIDEO)

 Spalio 6 dieną, 17:50 val., Kauno kolegijos sporto salėje, susitiko Rudens "Sportturas" taurės 6x6 turnyro 2015 komandos "Kauno Kolegija" (šeimininkai) ir "Sporto Fėja" (svečiai). Turnyrui jau visiškai priartėjus prie pabaigos pirmoji pusfinalio dvikova buvo žaidžiama jau šį vakarą. Kaip ir buvo galima tikėtis kova tarp ekipų buvo ilga, permaininga ir labai dramatiška. Nugalėtojams išaiškinti prireikė visų 5 setų ir tik pačioje susitikimo pabaigoje "Kauno Kolegija" sugebėjo palaužti varžovus, bei iškovojo teisę žaisti finale. Runtynės baigėsi rezultatu 3:2.

Pirmasis setas vyko gana permainingai, po lygios pirmosios dalies "Sporto Fėja" sugebėjo nutolti 5 taškais, tačiau "Kauno Kolegija" labai greitai atsitiesė ir žaibiškai išlygino rezultatą. Negana to užsivedę šeimininkai puikiai finišavo ir pasiekė pirmąją pergalę 25:20.

Antrame sete komandos tarsi pasikeitė vietomis, dabar iniciatyva jau priklausė svečiams, kurie po truputį didino savo persvarą ir dabar žaisdami daug drausmingiau išvengė duobių, bei seto pabaigoje jau turėjo solidų pranašumą savo pusėje 16:25.

Trečiasis setas buvo tikras košmaras "Kauno Kolegijai". Jau jo pradžioje skirtumas staigiai išaugo (5:15), o šeimininkų žaidimas visiškai subyrėjo po galingų varžovų lyderio Lino Petravičiaus smūgių. Antra seto pusė tebuvo formalumas ir "Sporto Fėja" dar labiau priartėjo prie finalo, laimėdami setą rezultatu 16:25.

Ketvirtame sete "Kauno Kolegija" pademonstravo tvirtą charakterį ir sugebėjo atsitiesti. Po lygios seto pradžios šeimininkams pavyko susigražinti tikėjimą savo jėgomis, o varžovai dabar jau atsidūrė jiems už nugarų. "Kauno Kolegija" sugražino intrigą ir išlygino setų santykį laimėdami rezultatu 25:16.

Penktasis setas buvo tikra puošmena šiose rungtynėse. Abi komandos kovojo iš visų jėgų, išnaudojo visas pertraukėles, o pirmaujanti ekipa keitėsi ne vieną kartą. Nugalėtojas paaiškėjo tik paskutinėmis atakomis. "Kauno Kolegijos" tinklininkai įrodė, jog yra verti finalo ir pasiekė pergalę 17:15.

"Sporto Fėja" rungtynes komentavo trumpai, tiesiog palinkėjo varžovams sėkmės finale.

 

Rungtynių video. II setas.

Puslapis peržiūrėtas: 40467

Komentarai