Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno TPMC vs Kauno kolegija (1:3)

Po įtemptos kovos ,,Kauno Kolegija" iškovojo pergalę prieš ,,Kauno TPMC"

Po įtemptos kovos ,,Kauno Kolegija" iškovojo pergalę prieš ,,Kauno TPMC"

  Spalio 26 d. 20:00 val. Kauno technikos profesinio mokymo centro sporto salėje įvyko Rudens ,,Sportturas" taurės 6x6 vyrų turnyro pusfinalis kuriame susitiko ,,Kauno TPMC" (šeimininkai) ir ,,Kauno Kolegija" (svečiai). Po įtemptos ir neprognozuojamos keturių setų kovos pergalę iškovojo bei į didijį finalą pateko ,,Kauno Kolegijos" komanda. Rezultatas - 1:3.

Pirmasis setas buvo visiškai netikėtas. Mačo pradžioje ,,Kauno TPMC" iškart parodė ,,užsidegimą" (8:3) - ėmė veržtis į priekį palikdami savo varžovus tik besivejančių vaidmenyje. ,,Kauno Kolegijai" vis neišeidavo suregzti rezultatyvių atakų, kol aikštelės šeiminkai rodė gražų žaidimą ir ėjo seto pergalės link (24:20). Tačiau pasirodo, jog ,,Kauno Kolegijos" komandai reikėjo tik įsibėgėti. Svečiai suėmė savo į rankas, pačią paskutinę seto minutę parklupdė aikštelės šeimininkus savo rezultyviomis atakomis. Seto pergalę nežymia persvara ,,išplėšė visai iš po nosies". Pirmajame sete ypač išsiskyrė ,,Kauno TPMC" žaidėjas Eduardas Norkus, kuris pelnė net 12 seto taškų bei statė ,,sienas" savo varžovams. Seto baigtis - 24:26 (0:1).

Antrasis setas buvo visai nepalankus ,,Kauno TPMC" ekipai. Pirmojo seto baigtis tarytum paveikė aikštelės šeimininkų komandą. Po skaudaus pralaimėjimo jiems nepavyko atsigauti viso seto metu. ,,Kauno Kolegijos" žaidėjai Justinas Laurinavičius bei Mantas Samuilis savo galingomis atakomis drebino aikštelę ir neleido varžovams jų pasivyti. Iki pat rezultato 11:18 svečių komanda nepadarė nei vienos klaidos, o viso seto metu jų padarė vos porą. Taigi, antrojo seto pergalę iškovojo ,,Kauno Kolegijos" ekipa rezultatu - 15:25 (0:2).

Trečiojo seto pradžioje iškart užvirė karšta kova - taškas į tašką. Tačiau netrukus ,,Kauno TPMC" komanda suprato, jog kada jeigu ne dabar jie turi suimti save į rankas, ir taip lengvai neatiduoti šio seto pergalės. Aikštelės šeimininkai po truputėlį ėmė veržtis į priekį vis didindami savo pranašumą. Komandos žaidėjas Aivaras Zubavičius kėlė kamuolius kol Lukas Mikutis ir Eduardas Norkus vertė juos lengvais taškais. Trečiojo seto kovoje parako pritrūko ,,Kauno Kolegijos" ekipai. Seto pergalę iškovojo aikštelės šeimininkai taip suintriguodami rungtynes. Rezultatas - 25:20 (1:2).

Ketvirtasis setas buvo palankesnis ,,Kauno Kolegijos" komandai. Svečiai nuolat spurtavo taip neleisdami savo priešininkams įsibėgėti. Šiame sete ,,Kauno TPMC" prarado savo puikų žaidimą, kurį rodė visų rungtynių metu. Taigi, ,,Kauno Kolegija" neabejotinai įrodė, jog yra verti didžiojo finalo - laimėjo setą bei pusfinalio rungtynes rezultatu - 18:25 (1:3).

Po rungtynių nugalėtojų komandos - ,,Kauno Kolegija"  kapitonas Justinas Laurinavičius pakomentavo - ,, Šio vakaro rungtynėse tikrai buvo labai gerų epizodų. Po truputėli vis labiau įsižaidėme, ir norėjome patekti į finalą prieš ,,Vitamedą" revanšui."

Puslapis peržiūrėtas: 4277

Komentarai