Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno TPMC vs Kauno kolegija (2:3)

Įtemptoje kovoje ,,Kauno kolegija" įveikė ,,Kauno TMPC" ekipą

Įtemptoje kovoje ,,Kauno kolegija" įveikė ,,Kauno TMPC" ekipą

Spalio 12d. 18:45 val. įvyko Rudens ,,Sportturas" taurės 6x6 vyrų turnyras 2016. Kauno technikos profesinio mokymo centro sporto salėje susitiko dvi lygiavertės ekipos: ,,Kauno TMPC" (aikštelės šeimininkai) ir ,,Kauno kolegija" (aikštelės svečiai). Po aršios ir ilgos, penkių setų kovos pergalę išplėšė ,,Kauno kolegijos" ekipa rezultatu 2:3.

Jau nuo pačio pirmo seto pradžios ėmė virti arši kova. Abi ekipos į aikštelę žengė nusiteikusios ryžtingai. Iki pat 12-ojo taško komandos žaidė taškas į tašką, tačiau žingsnis po žingsnio aikštelės svečiai - ,,Kauno kolegija" ėmė veržtis į priekį. Jie iki seto pabaigos neleido priešininkams jų pranlenkti ar pasivyti, aikštelės svečiai išlaikė dviejų taškų skirtumą ir pelnę paskutiniuosius tris taškus užbaigė setą. Jo baigtis - 21:25 (0:1).

Antrasis setas prasidėjo ,,Kauno kolegijos" ekipos taškais. Iki 9-ojo taško jie ėjo priekyje, bet aikštelės šeimininkai pradėjo žaisti atkakliau - pasivijo priešininkus ir įsiveržė į priekį (15:12). Bet vėl gi, svečiai nepasidavė ir ėmė žaisti užtikrintai. Seto metu padarę vos 2 klaidas, pradėjo rodyti gražų komandinį žaidimą. Mačas baigėsi tokiu pačiu rezultatu kaip ir pirmasis - jo pergalė atiteko ,,Kauno kolegijos" ekipai rezultatu 21:25 (0:2).

Prasidėjus trečiąjam setui, ,,Kauno TMPC" komanda į aikštelę grįžo užsivedę ir suėmę save į rankas. Jie nenorėjo rungtynių užbaigti tik trimis setais, todėl ėmė rodyti gražų savo komandos žaidimą. Seto pradžioje abiejų komandų jėgos buvo apylygės, tačiau jam nespėjus įpusėti (7:6) ,,Kauno TMPC" ekipa pradėjo rodyti kas yra aikštės šeimininkai. Šiame sete ypač išsiskyrė Mantas Karpavičius ir Eduardas Norkus, kurių vedama ekipa, taškas po taško ėjo pergalės link. Priešininkai bandė pasivyti varžovus, tačiau jiems neužteko jėgų sustabdyti aikštelės šeimininkų. Mačas baigėsi ,,Kauno TMPC" pergale, rezultatu 25:16 (1:2).

,,Kauno TMPC" savo atkakliu žaidimu iškovojo galimybę žaisti ir ketvirtąjį setą. Abiejų komandų jėgos buvo lygios, todėl setas buvo ilgas ir įdomus. Tiek ,,Kauno TMPC", tiek ,,Kauno kolegija" įnirtingai siekė pergalės, dėl to kova vyko taškas į tašką. Šiame sete prie ,,Kauno TMPC" ekipos pelnytų taškų labai prisidėjo kėlėjas Aivaras Zubavičius, o priešininkų ekipoje Mantas Samuilis ir Mindaugas Goris. Abi komandos rengė rezultatyvias atakas - rodė gražų žaidimą. Kad ir kokios lygios jėgos buvo abiejų komandų, laimėti galėjo tik viena. Užsitęsęs setas iki 28-ių taškų baigėsi aikštelės šeimininkų pergale, rezultatu 28:26 (2:2).

Paskutinysis, penktasis, setas prasidėjo itin įtemptai. Žaidimą pradėjo ,,Kauno kolegijos" ekipa (2:4). Tačiau aikštelės šeimininkai rezultatą išlygino (7:7). Abi komandos buvo susikoncentravusios į žaidimą, o kiekvienas pelnytas taškas buvo labai svarbus. Abi komandos lygino rezultatą, kol jis tapo 13:13. Ore ėmė tvyroti dar didesnė įtampa, kiekviena padaryta klaida ar gerai suregzta priešininkų ataka kėlė jaudulį. Visgi, rungtynių pabaigoje ,,Kauno kolegija" pelnė dar du taškus ir užbaigė šiandienos varžybas rezultatu 13:15 (2:3).

Po rungtynių kalbinta laimėjusios komandos trenerė Jolanta Simanavičienė komentavo: ,,Yra neapsakomai smagu, kai tavo komanda laimi tokioje, penkių setų kovoje. Aišku, turime trūkumų komandoje, tačiau juos ateityje taisysime. Varžovams norėčiau palinkėti stiprybės, ištvermės ir gerų rezultatų. ,,Kauno TMPC" - tai puiki komanda, su kuria smagu žaisti."


 

Puslapis peržiūrėtas: 4383

Komentarai