Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno TPMC vs Vitameda (0:3)

,,Vitameda" svečiuose įveikė ,,Kauno TMPC" ekipą

,,Vitameda" svečiuose įveikė ,,Kauno TMPC" ekipą

Spalio 17d. 18:45 val. įvyko Rudens ,,Sportturas" taurės 6x6 vyrų turnyras 2016. Kauno technikos profesinio mokymo centro sporto salėje susitiko: ,,Kauno TMPC" (aikštelės šeimininkai) ir ,,Vitameda" (aikštelės svečiai). Po neilgos trijų setų kovos pergalę iškovojo ,,Vitamedos" ekipa rezultatu 0:3.

Pirmojo seto pradžia buvo palanki abiems komandoms vienodai. Tačiau, jam įpusėjus savo jėgą pradėjo rodyti aikštelės svečiai. Jie spurtavo septynių taškų atžvilgiu ir išsiveržė į priekį. Rezultatas tapo 10:18. ,,Kauno TMPC" ekipa dar bandė pasipriešinti, tačiau varžovai buvo labiau susikaupę, todėl setas baigėsi ,,Vitamedos" naudai. Rezultatas - 15:25 (0:1).

Antrasis setas prasidėjo ,,Vitamedos" taškais. Bet ,,Kauno KTMC" ekipa nesėdėjo rankų sudėjusi, todėl ėmė vytis varžovus, kol rezultatas tapo lygus (18:18). Abi komandos atkakliai kovojo dėl kiekvieno taško, bet visgi sėkmė ir susikaupimas buvo ,,Vitamedos" pusėje. Setas baigėsi rezultatu 20:25 (0:2).

Paskutinysis setas buvo triuškinantis ,,Kauno TMPC" ekipai. Jau nuo seto prandžios svečiai ėmė rodyti gražų komandinį žadimą, darė mažai klaidų, todėl taškas po taško ėmė veržtis į priekį. Aikštelės šeimininkai priešiniosi varžovams, bet jiems pritrūko susikaupimo ir pergalę atidavė ,,Vitamedai". Trečiojo seto baigtis - 10:25 (0:3).

Po rungtynių kalbintas ,,Vitamedos" kapitonas Darius Baltrušaitis komentavo: ,,Iš tikrųjų priešininkas nėra toks silpnas, koks atrodo rezultate, bet mes turbūt buvom labai susikaupę, nes žinojom prieš ką žaisim ir laimėjom."

Puslapis peržiūrėtas: 4737

Komentarai