Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Tinklo draugai vs Marijampolės Exleasingcar (3:0)

"Tinklo draugai" be vargo namuose palaužė Marijampolės "Exleasingcar" ekipą ir keliauja į pusfinalį

"Tinklo draugai" be vargo namuose palaužė Marijampolės "Exleasingcar" ekipą ir keliauja į pusfinalį

 Balandžio 20d. 18:30val., Kauno centro sporto mokyklos sporto salėje įvyko "A" lygos rungtynės. Jėgas surėmė aikštelės šeimininkai - "Tinklo draugų" ekipa ir svečių teisėmis pasirodę Marijampolės "Exleasingcar" tinklininkai. Po trumpos trijų setų kovos pergalę šventė šeimininkų ekipa, rezultatu - 3:0, kuri užtikrintai užbaigė atrintamąsias rungtynes ir žengia į pusfinalius, kur susitiks su "LSU" ekipos tinklininkais.

Pirmąjį setą "Tinklo draugų" ekipa pradėjo užtikrintai (13:8). Marijampoliečiams mažai padėjo tiek vienas kito drąsinimai susiimti, tiek pastangos priimant kamuolius ar stengiantis suorganizuoti atakas (20:12). Setui artėjant į pabaigą svečiai, rodos, pradėjo bandyti įvariausias taktikas, tačiau jos nepadėjo – spurtavę atkarpa 5:2 "Tinklo draugų" ekipos tinklininkai" užtikrintai baigė setą. Rezultatas – 25:15 (1:0).

Antrasis setas akimirką buvo svečių pusėje (12:13; 13:14), tačiau šeimininkai jau netrukus spurtavo 8 taškais ir vėl įsiveržė į priekį (21:14). "Tinklo draugų" komandai labai padėjo A.Kuliešiaus buvimas aikštelėje, kadangi pastarasis žaidimo metu ne tik rengė sėkmingas atakas, bet vien antrojo seto metu pelnė net 7 taškus. Nors šį setą Marijampolės "Exleasingcar" ekipa neketino taip lengvai nusileisti (22:21), vis dėl to ir šis setas baigėsi šeimininkų naudai, rezultatu 25:21 (2:0).

Trečiąjį setą komandos pradėjo apylygiai (9:6), tačiau svečiams ir vėl nepavyko sustabdyti "Tinklo draugų" ekipos proveržio (17:7). Šeimininkai žaidė komandinį žaidimą, stengėsi dėl kiekvieno kamuolio, o Marijampoliečiai niekaip nesugebėjo tam pasipriešinti. Svečiams taip ir nepavyko net pasivyti šeimininkų ir jie turėjo pripažinti "Tinklo draugų" ekipos pergalę šios dienos rungtynėse, kurie toliau tęs kovą pusfinaliuose. Seto baigtis - 25:12 (3:0).

 


 

Puslapis peržiūrėtas: 5866

Komentarai