Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSU vs Tinklo draugai (3:1)

"LSU" namuose palaužė "Tinklo draugų" ekipą

"LSU" namuose palaužė "Tinklo draugų" ekipą

 Vasario 20d. 20:30 val., Lietuvos sporto universiteto sporto salėje įvyko "A" lygos varžybos. Aikštelėje susitiko "LSU" (šeimininkai) ir "Tinklo draugai" (svečiai). Po įtemptos keturių setų kovos pergale džiaugėsi "LSU" ekipa, rezultatu - 3:1.

Prasidėjus pirmąjam setui abi ekipos į aikštelę žengė tvirtai ir užtikrintai. Nuo pirmųjų taškų užvirė kova - taškas į tašką (6:6; 10:10; 14:14). Komandos puikiai traukė kamuolius, bei stipriais smūgiais pelnė taškus, ekipos mainėsi rezultatyviomis atakomis ir iki pat seto pabaigos buvo neaiškus šio seto nugalėtojas. Vis tik pirmojo seto pabaigą stabiliau sužaidę ir mažiau klaidų padarę pergalę išplėšė "LSU" ekipos tinklininkai, rezultatu - 25:21 (1:0).

Antrąjį setą pradėjo "LSU" ekipa. Jie nuo pat pradžių ėmėsi iniciatyvos, rodė kas yra aikštelės šeimininkai ir pelnė taškus, savo varžovus palikdami užnugaryje (12:6). Šeimininkai rodė gražų komandinį žaidimą, kuomet, B.D.Brujin keliamus kamuolius komandos draugai vertė lengvais taškais. "Tinklo draugų" ekipos tinklininkams nepavyko atremti varžovų atakų, todėl jiems sekėsi sunkiau pelnyti taškus. Viso seto metu svečiams taip ir nepavyko pasivyti priešininkų. Setas baigėsi "LSU" ekipos pranašumu - 25:17 (2:0).

Nors po pirmųjų dviejų setų atrodė, kad šeimininkų laukia nesunki pergalė, "Tinklo draugų" ekipos tinklininkai parodė, ko yra verti. Setas buvo apverstas aukštyn kojomis svečiams atakuojant varžovus (3:9, 14:20). "Tinklo draugų" ekipos trenerė J. Kontvainienė drąsino vaikinus ir dabar jau "LSU" tinklininkai vijosi svečius. Puikus R.Vaškevičiaus ir T.Vyšniausko puolimas tiesiog nepaliko vilčių šeimininkams, kurie nesugebėjo atsitiesti ir trečiąjame sete turėjo pripažinti "Tinklo draugų" ekipos pranašumą, rezultatu - 21:25 (1:2).

Ketvirtąjame sete vėl užvirė arši kova dėl kiekvieno taško, ekipos mainėsi rezultatyviomis atakomis ir žaidė lygų žaidimą (9:8). Tada prie padavimo linijos atsistojo "LSU" komandos kapitonas B.D.Brujin, kuris pelnė keturis taškus iš padavimo, bei dar pora taškų apsunkino priešininkų puolimą, kas šeimininkų komandai leido sužaisti atkarpą 6:0 ir išsiveržti į priekį (15:8). Kad ir kaip stengėsi jaunieji tinklininkai pasivyti varžovus, šiandien jiems pritrūko parako nugalėti Lietuvos sporto universiteto tinklininkus. Ketvirtąjį setą, bei šios dienos rungtynes laimėjo šeimininkai, rezultatu - 25:21 (3:1).

Po rungtynių kalbintas "LSU" komandos kapitonas B.D.Brujin, sakė: past. "Padarėme daug klaidų savo aikštelės pusėje, bet pastatėme gerų blokų, bei neblogai padavėme kamuolius prie padavimo linijos. Trečiąjį setą sužaidėme tikrai blogai, bet ketvirtąjame susitvarkėme ir užbaigėme rungtynes".

Puslapis peržiūrėtas: 6422

Komentarai