Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSMU vs Raudondvaris (3:1)

„LSMU“ namuose nugalėjo „Raudondvarį“

„LSMU“ namuose nugalėjo „Raudondvarį“

Gruodžio 7 d. 20:15 val. įvyko B lygos rungtynės. LSMU VA sporto rūmų salėje susitiko ,,LSMU" (šeimininkai) ir ,,Raudondvaris" (svečiai). Permainingoje keturių setų kovoje ,,LSMU" įveikė savo priešininkus rezultatu - 3:1.

Pirmasis setas prasidėjo geresne šeimininkų pradžia (9:6). Tačiau svečiai nesiruošė pasiduoti ir leisti varžovams diktuoti savo taisykles. Surengę spurtą (2:8) „Raudondvario“ ekipa perime iniciatyvą į savo rankas. Tačiau einant setui į pabaigą aikštelės šeimininkai sugebėjo išlyginti rezultatą (19:19). Bet po sėkmingos atkarpos „LSMU“ ekipai sekė klaidų atkarpa, kuria puikiai pasinaudojusi „Raudondvario“ ekipa laimėjo pirmąjį setą (22:25).

Antrąjį setą supratę, kad pergalės niekas jiems be sunkaus darbo neatiduos, aikštelės šeimininkai spurtavo įspūdinga atkarpa (15:3). Likusią seto dalį komandos keitėsi didžiuliu klaidų skaičiumi. Abi ekipos daugiau klydo, nei patys pelnė taškus ir taip lygiai žygiuojant setą baigė be intrigos (25:14).

Trečiasis setas ir vėl prasidėjo šeimininkų spurtu (11:4). Didžiausia tokios ilgos „duobės“ priežastis „Raudondvario“ ekipoje buvo, tai , kad šiandien nerungtyniavo pagrindinis komandos jungiantis asmuo. Komanda niekaip negalėjo susikalbėti aikštelėje bei daug klydo, kas ir įtakojo rezultatą. Setas baigėsi be atkaklios kovos (25:16).

Ketvirtasis setas, kaip ir prieš tai du buvusieji, prasidėjo šeimininkų atotrūkiu (16:6), o ir vaizdas aikštelėje rodė, kad svečių ekipa jau pati laukia varžybų pabaigos. Nors ir atsilikinėjant (21:12) svečių komanda dar sugebėjo parodyti charakterį ir spurtuoti (0:5), to nepakako. Pasikeitus po keletą taškų setas baigėsi rezultatu (25:18) ir šeimininkai šventė pergalę (3:1).
 

Puslapis peržiūrėtas: 3877

Komentarai