Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Blokada vs KMAIK (3:1)

"Blokada" namuose palaužė "KMAIK" ekipą

"Blokada" namuose palaužė "KMAIK" ekipą

 Sausio 19d. 21:15val., Kauno maisto pramonės mokyklos sporto salėje įvyko "B" lygos rungtynės. Jėgas surėmė aikštelės šeimininkai - "Blokados" ekipa ir svečių teisėmis pasirodžiusi "KMAIK" ekipa. Po keturių setų kovos pergalę iškovojo "Blokada", rezultatu 3:1.

Nuo pat pirmojo seto pradžios aikštelėje dominavo šeimininkai, kurie iš varžovų klaidų rinkosi lengvus taškus ir bėgo į priekį (18:10). "KMAIK" ekipos tinklininkai stengėsi stipriais smūgiais pelnyti taškus, tačiau dažniausiai jie atsidurdavo už aikštelės ribų. Nedarydami tiek klaidų, kiek svečiai ir puikiai žaisdami puolime, "Blokados" ekipos tinklininkai iškovojo pergalę pirmąjame sete, rezultatu - 25:13 (1:0).

Antrasis setas prasidėjo lygia kova taškas į tašką (7:7; 15:15). Vis tik susikaupę svečiai, susitvarkė su savo daromomis klaidomis ir pagerinę žaidimą prie tinklo jie privertė klysti savo varžovus - "Blokados" ekipą. Iki pat seto pabaigos žaidę lygu žaidimą taškas į tašką (19:20), šeimininkų ekipa sustojo ir nesugebėjo sužaisti puolime, ko pasekoje "KMAIK" ekipa sužaidė atkarpą 5:1 ir iškovojo pergalę antrąjame sete, bei išlygino setų rezultatą. Seto baigtis - 20:25 (1:1).

Trečiasis setas buvo labai panašus į pirmąjį. Pasitarę "Blokados" ekipos tinklininkai suėmė save į rankas ir pradėjo rodyti savąjį žaidimą, kuris buvo neįkandamas varžovams. Svečiai vėl pradėjo daug klysti, kas vėlgi šeimininkus atitolino nuo jų. Kad ir kaip "KMAIK" ekipa stengėsi pasivyti savo varžovus, vis tik trečiąjame sete stipresni buvo "Blokados" ekipos tinklininkai, kurie iškovojo pergalę rezultatu - 25:17 (2:1).

Ketvirtasis setas buvo tik formalumas, rankas nuleidę svečiai nebesugebėjo atsitiesti, o puikų žaidimą rodžiusi "Blokados" ekipa veržėsi tolyn nuo savo varžovų. Stebuklo neįvyko ir šeimininkai šventė pergalę ketvirtąjame sete ir šios dienos rungtynėse, rezultatu - 25:12 (3:1).

Puslapis peržiūrėtas: 6506

Komentarai