Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno TPMC vs Sporto fėja (0:3)

,,Sporto fėja" palaužė ,,Kauno TPMC"

,,Sporto fėja" palaužė ,,Kauno TPMC"

 Sausio 18 d. 19:30 val. įvyko B lygos rungtynės. Kauno profesinio mokymo centre susitiko ,,Kauno TPMC" (šeimininkai) ir ,,Sporto fėja" (svečiai). Po trumpos trijų setų kovos pergalė atiteko aikštelės svečiams rezultatu - 0:3.

Pirmojo seto pradžioje labiau sekėsi ,,Kauno TPMC" ekipai.  Nuo pat pirmųjų taškų vaikinai rodė savo jėgą ir ėmė kaupti pranašumą prieš savo priešininkus (3:8), tačiau netrukus ,,Sporto fėja" perprato savo varžovus ir juos pasivijo - 12:12.  Nors įpusėjus setui prasidėjo kova - taškas į tašką, aikštelės svečiai savo blokuotų mušimų dėka sugebėjo spurtuoti penkių taškų atkarpa ir pasiimti pirmojo seto pergalę. Rezultatas - 22:25 (0:1).

Antajį setą aktyviau pradėjo ,,Sporto fėja". Komandos jungėjas - Jonas Lazdauskas patogiai kėlė kamuolius, kol komandos draugai vertė juos lengvais taškais, o taip pat ir padėjo statyti ,,sienas" savo varžovams. Netrukus aikštelės svečiai įgavo net septynių taškų persvarą - 11:18. ,,Kauno TPMC" pritrūko jungėjo bei rezultatyvių atakų. Nors akštelės šeimininkams pavyko sumažinti  taškų skirtumą, tačiau pasivyti savo priešininkų jau nebepavyko. Setas baigėsi rezultatu - 20:25 (0:2).

Trečiasis setas prasidėjo lygomis abiejų ekipų jėgomis (4:4). Kiek vėliau šis setas ėmė darytis panašus į antrąjį. ,,Sporto fėja" ėmė didinti savo pranašumą, kol ,,Kauno TPMC" beliko tik vytis. Aikštelės šeimininkai ir vėl susigriebė tik seto pabaigoje, kai užsidegusius savo priešininkus užgesinti buvo ir vėl per vėlu. Rungtynių pergale galėjo džiaugtis ,,Sporto fėjos" komanda rezultatu - 19:25 (0:3).

Puslapis peržiūrėtas: 5734

Komentarai