Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno TPMC vs KMAIK (3:2)

,,KMAIK" pritrūko jėgų pasipriešinti ,,Kauno TPMC" ekipai

,,KMAIK" pritrūko jėgų pasipriešinti ,,Kauno TPMC" ekipai

 Vasario 22d. 20 val., Kauno technikos profesinio mokymo centre įvyko B lygos varžybos. Jėgas surėmė aikštelės šeimininkai ,,Kauno TPMC" ir svečių teisėmis atvykusi ,,KMAIK" ekipa. Po permainingos penkių setų kovos pergalę iškovojo ,,Kauno TPMC" komanda, rezultatu - 3:2.

Pirmojo seto pradžia buvo apylygė. Tačiau vėliau, save į rankas labiau suėmė aikštelės šeiminininkai ,,Kauno TPMC" ekipa (11:8; 15:12). Tai truko neilgai, nes ,,KMAIK" vaikinai nesiruošė taip lemgvai pasiduoti ir lygino rezultatą. Viso likusio seto metu vaikinai keitėsi rezultatyviomis atakomis ir taškas po taško ėjo pergalės link. Iki pat seto pabaigos nebuvo aišku kam atiteks pergalė. Bet vis gi, seto pergale džiaugėsi ,,KMAIK" ekipa, rezultatu - 27:29 (0:1).

Prasidėjus antrajam setui, ,,Kauno TPMC" vaikinai į aikštelę grįžo labiau užsispyrę ir susikaupę. Jie nuo pat pirmųjų taškų rengė rezultatyvias atakas ir didino savo pranašumą (11:6; 20:10). ,,KMAIK" ekipai sunkiai sekėsi apsiginti nuo varžovų kamuolių, taip pat svečiai seto metu darė nemažai klaidų, kas vis tapdavo tašku priešinininkams. Aikštelės šeimininkai nuo pat pirmųjų iki paskutiniųjų taškų rodė savo jėga, todėl setas greitai buvo užbaigtas. Rezultatas - 25:16 (1:1).

Trečiajame sete vėl viskas apsivertė aukštyn kojomis. Po antrojo seto pralaimėjimo ,,KMAIK" vaikinai nebepasidavė ir pradėjo rodyti ką moka geriausiai. Nuo pat pirmųjų taškų svečiai priešinininkus užvertė rezultatyviomis atakomis, nuo kurių buvo sunku apsiginti varžovams (16:8; 11:19). Taip pat, ,,Kauno TPMC" ekipa darė dvigubai daugiau ir šiek tiek per daug pasitikėjo savo jėgomis. Tuo pasinaudoję priešinininkai užbaigė setą savo pranašumu - 17:25 (1:2).

Ketvirtajame sete sprendėsi tolimesnė žaidimo ateitis. Viso žaidimo metu abi komandos žaidė labai permainingai. Neišimtis ir šis setas. Nuo pat pradžių ,,Kauno TPMC" ėmė rodyti jėgą ir kas yra aikštelės šeimininkai. Jie atakavo varžovus ir rodė savąjį komandinį žaidimą. ,,KMAIK" ekipa taip pat nesėdėjo rankų sudėjusi, tačiau jiems sekėsi prasčiau priėmime ir susitvarkti su puolimu. Setas baigėsi vienuolikos taškų skirtumu, ,,Kauno TPMC" ekipos naudai - 25:14 (2:2).

Prasidėjus penktajam setui ore tvyrojo įtampa. Komandoms kiekvienas pelnytas taškas buvo labai svarbus. Tačiau nuo pirmųjų seto tašku savo pranašumą labiau ėmė rodyti ,,Kauno TPMC" ekipa. ,,KMAIK" vaikinai, taip pat nenuleido iškart rankų ir didandami įtampą pelnė taškus. To nepakako laimėti setui, mačo pergale šiandien džiaugėsi aikštelės šeimininkai - ,,Kauno TPMC" ekipa - 15:8 (3:2).

Po varžybų kalbinta ,,Kauno TPMC" komandos trenerė Laimutė Kupčiūnienė komentavo: ,,Varžybos aišku įdomios, o mes savim labai pasitikėjom, tikėjom lengva pergale, tačiau visada reikia įvertinti varžovą. Linkime sėkmės ir jiems."

Puslapis peržiūrėtas: 6573

Komentarai