Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KMAIK vs Kazlų Rūdos ,,Jotvingis“ (0:3)

,,KMAIK'' ekipa pasidavė Kazlų Rūdos ,,Jotvingiui"

,,KMAIK'' ekipa pasidavė Kazlų Rūdos ,,Jotvingiui"

 Kovo 21 d. 19:30 val. įvyko C lygos rungtynės. Kauno miškų aplinkos ir inžinerijos kolegijos sporto salėje susitiko ,,KMAIK" (šeimininkai) ir Kazlų Rūdos ,,Jotvingis" (svečiai). Po itin trumpos kovos pergalę iškovojo aikštelės svečiai rezultatu - 0:3.

Nuo pat pirmojo seto pradžios iniciatyvos ėmėsi Kazlų Rūdos ,,Jotvingis", kol tuo metu ,,KMAIK" ekipa į rungtynes žiūrėjo pernelyg atsainiai. Rungtynėse ,Kazlų Rūdos ,,Jotvingis" žaidė tik tryse, bet tai jiems nesutrukdė rezultatyviai atakuoti. Nors aikštelės šeimininkai neleisdavo savo varžovams pernelyg išsiveržti į priekį, tačiau ir nesistengė jų aplenkti ar bent išlyginti rezultato (3:6; 7:9). Įpusėjus mačui ,,KMAIK" ,,statė sienas", rezultatyviai atakavo, bet to buvo per mažai. Mat aikštelės šeimininkai darė labai daug klaidų, o ir sunkiai sekėsi nusiimti kamuolius. Kazlų Rūdos ,,Jotvingio" puolėjas - Eduardas Norkus puikiai padavinėjo kamuolius, iš kurių daugiausiai jų virsdavo ,,eisais". Pirmajame sete žaidėjas ,,eisų" pelnė net šešis. Iki pat mačo pabaigos šeimininkams taip ir nepavyko susikoncentruoti į žaidimą, taigi, svečiai pelnytai laimėjo pirmąjį setą rezultatu - 19:25 (0:1).

Antrajame sete ,,KMAIK" dar bandė susiimti. Mačą jie pradėjo beveik taškas į tašką, o jam įpusėjus rezultatas vis dar buvo lygus - 12:12. ,,KMAIK" ekipos kapitonas - Rytis Kerutis savo netikėtomis atakomis neleido varžovams įsibėgėti. Tačiau netrukus Kazlų Rūdos ,,Jotvingis" ir vėl po truputėlį ėmė kaupti pranašumą. Aikštelės šeimininkai ir vėl prarado susidomėjimą žaidimu. Atrodė, jog vieninteliai ,,KMAIK" žaidėjai, kurie žiūrėjo į rungtynes rimčiau nei kiti buvo Vygintas Jucys ir Marius Jakas, bet vien tik jų susikoncentavimo nepakako. Priešininkų klaidomis ir vėl naudojosi Kazlų Rūdos ,,Jotvingis". Seto baigtis - 19:24 (0:2).

Trečiasis setas buvo panašus į ankstesnius. ,,KMAIK" ir Kazlų Rūdos ,,Jotvingį" skirdavo vos keli taškai, bet šeimininkai nesugebėdavo išlyginti rezultato. Taip pat ,,KMAIK" komandai taip ir nepavyko pralaužti Eduardo Norkaus ,,padavimų bangų". Taigi, ,Kazlų Rūdos ,,Jotvingis" iškovojo paskutiniojo seto ir šio vakaro rungtynių pergalę. Rezultatas - 20:25 (0:3).

Puslapis peržiūrėtas: 6557

Komentarai