Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Tinklida vs Sporto fėja (3:1)

„Sporto fėjai“ nepavyko aplenkti „Tinklidos“

„Sporto fėjai“ nepavyko aplenkti „Tinklidos“

Kovo 22 d. 18:15 val. Kauno technikos profesinio mokymo centre susitiko C lygos komandos: „Tinklida“ (namai) ir „Sporto fėja“ (svečiai). Po keturių setų pergalė buvo šeimininkų rankose rezultatu 3:1 (25:21, 25:16, 19:25, 25:19).
 

Pirmąjį setą abi komandos pradėjo energingai (10:10). S. Lazdausko padavimų dėka, E. Sliežauskas su G. Kaštaunu galėjo nenusileisti „Tinklidai“, kurioje D. Stankevičiui kamuolius paduodavo R. Šimkus. Vis dėl to viso seto metu priešininkus besivejančiai „Sporto fėjai“ kuo toliau, tuo sunkiau buvo tai padaryti. Setą laimėjo „Tinklida“ rezultatu 25:21 (1:0).
 

Antrojo seto pradžioje šeimininkai iš karto atitrūko 8 taškų spurtu (3:4, 11:4). Nors „Sporto fėjos“ S. Lazdauskas perėjo į puolimą, o V. Gubanovas apsiėmė kamuolių padavimu komandos nariams, svečiams nepavyko pasivyti sparčiai tolstančios „Tinklidos“. Seto baigtis – 25:16 (2:0).

Trečiasis setas prasidėjo analogiškai pirmajam (11:11), tačiau čia jau įsiveržė „Sporto fėja“ (13:16). Pakitusi žaidimo strategija veikė ir nors įgauta persvara nebuvo didelė, komandai iki seto galo pavyko ją išlaikyti, o vėliau ir padidinti. Seto rezultatas – 19:25 (2:1).
 

Ketvirtasis setas, kaip ir antrasis, prasidėjo „Tinklidos“ 7 taškų spurtu (9:2). Šįkart „Sporto fėjai“ vėl teko vytis priešininkus (16:11). Nors setui artėjant link pabaigos komandų atotrūkis mažėjo (22:19), „Tinklidai“ pavyko jo neprarasti ir setas buvo baigtas vėl šeimininkų naudai. Rezultatas – 25:19 (3:1).

Po rungtynių „Tinklidos“ kapitonas, T. Kurklietis rungtynes komentavo pakilia nuotaika: „Labai džiugu, kad pralošėm praitą kartą [2017 03 20 „Tinklida“ – „KMAIK“ 0:3 – aut. pastaba], tai šiandien buvome iki galo susikaupę ir gana užtikrintai laimėjome. Tada mes silpnai atrodėme, o šiandien visa komanda sužaidė labai gerai“. Bet T. Kurklietis užsiminė, jog komanda šiandien dar neatskleidė viso potencialo. Tačiau šias rungtynes, pasak kapitono, puikiai sužaidė ne tik jo nariai, bet ir priešininkų komanda: „Mes juos pažįstam: visi žaidė pagal savo sugebėjimus, bet šiandien mes buvom stipresni“. „Atsirevanšuosim atkrintamosiose“, - laimėtojams pažadėjo „Sporto fėjos“ kapitonas, E. Sliežauskas.
 

Puslapis peržiūrėtas: 6814

Komentarai