Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KMAIK vs Nemunas (1:3)

,,KMAIK" namuose pasidavė ,,Nemunui"

,,KMAIK" namuose pasidavė ,,Nemunui"

Gruodžio 6d. 19 val., Kauno miškų ir inžinerijos kolegijos sporto salėje įvyko C lygos varžybos. Aikštelėje susitiko ,,KMAIK" (šeimininkai) ir ,,Nemunas" (svečiai). Po neilgos keturių setų kovos pergalę iškovojo ,,Nemunas", rezultatu - 1:3.

Pirmasis setas prasidėjo ,,KMAIK" komandos atotrūkiu (9:5). Aikštelės šeimininkai nuo pirmųjų taškų ėmė veržtis į priekį. Abi ekipos darė nemažai klaidų, kas tapdavo pranašumu priešininkams. ,,Nemuno" ekipa, kaip ir varžovai, rinko taškus, bet šiame sete nepavyko išsiveržti į priekį, jie sumažino skirtumą iki dviejų taškų (22:20), tačiau ,,KMAIK" sukaupė jėgas ir setą užbaigė savo pergale - 25:20 (1:0).

Antrojo seto pradžia buvo kiek kitokia. Po pirmojo seto pralaimėjimo, ,,Nemunas" į aikštelę grįžo nusiteikęs ryžtingiau. Nuo seto pradžios jie ėmė diktuoti savo žaidimą ir laikyti varžybų vairą savo rankose. Abi komandos susikaupė, pradėjo daryti mažiau klaidų. Bet to neužteko ,,KMAIK" ekipai. Vaikinams buvo sunku atremti ,,Nemuno" atakas, todėl jie nebepajėgė pasivyti varžovų. Setas baigėsi aikštelės svečių pergale - 17:25 (1:1).

Prasidėjus trečiajam setui ekipų jėgos buvo lygios (6:6). Tačiau žaidimui įpusėjant aikštelės svečiai spurtavo septynių taškų atžvilgiu ir išsiveržė į priekį. Jie sukaupė jėgas ir nebenorėjo paleisti savojo žaidimo, todėl ir toliau viena koja ėjo priekyje. ,,KMAIK" dar bandė vytis varžovus, tačiau jiems pritrūko susikaupimo. Jie setą pralaimėjo rezultatu - 14:25 (1:2).

Ketvirtajame sete vyko aršiausia kova. Abi komandos į aikštelę žengė susikaupusios ir nusiteikusios laimėti. Seto pradžioje virė apylygė kova, kol ,,Nemunas" vėl nepradėjo veržtis į priekį. Setui baigiantis, ,,KMAIK" pasivijo varžovus ir sumažino skirtumą (18:19), tačiau sėkmė šiandien buvo svečių pusėje - jie iškovojo ir šio seto pergalę. Rezultatas - 22:25 (1:3).

Po varžybų kalbintas ,,Nemuno" kapitonas Paulius Palevičius komentavo: ,,Norėtume padėkoti savo varžovams už gerą žaidimą. Buvo pirmos varžybos, todėl ir mes, ir jie darėm nemažai klaidų. Buvo smagu žaisti. Tai pirmoji mūsų pergalė, tikėsimės, kad ir kitose varžybose pasiseks."

Puslapis peržiūrėtas: 4001

Komentarai