Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KCSM-Heksa vs LSMU (0:3)

„LSMU“ neišsigando „KCSM – Heksos“

„LSMU“ neišsigando „KCSM – Heksos“

Vasario 22 d. 17:30 val. Vinco kudirkos progimnazijos salėje susitiko dailiosios lygos komandos: „KCSM – Heksa“ (namai) ir „LSMU“ (svečiai). Po trijų nenuspėjamų setų, LSMU įveikė šeimininkes rezultatu – 0:3 (23:25, 14:25, 20:25).
 

Pirmojo seto metu įsivažiavusios „LSMU“ tinklininkės, jungėjos J. Domarkaitės kamuolius versdamos atakomis, greitai įsiveržė į priekį (16:6). Tačiau „KCSM-Heksa“, vedama užsidegusios kapitonės, E. Senkutės, neketino taip lengvai pasiduoti: kapitonė priimdavo priešininkių kamuolius, pelnė taškus ace‘ų ir puolimų sąskaita ir netrukus „LSMU“ paleido iš rankų įgytą persvarą (14:16). Toliau vykstant atkakliai kovai (20:21), svečių komandai pavyko pelnyti lemiamus taškus: setas baigtas rezultatu 23:25 (0:1).
 

Antrojo seto pradžioje vyko apylygė kova, „KCSM – Heksai“ einant iš paskos „LSMU“ (11:11). Pastarosioms įspūdingai spurtavus 11 taškų atkarpa (11:22), setas greitai vėl buvo baigtas svečių naudai – 14:25 (0:2).
 

Trečiajame sete jau nuo pat pradžių lyderiavo „LSMU“ (7:11, 9:15). „KCSM-Heksa“ ir toliau stengėsi pavyti varžoves (15:20) ir setui artėjant į pabaigą tai buvo realu (19:22), tačiau svečių komanda, pasimokiusi po pirmojo seto, neleido varžovėms iki galo priartėti ir setas buvo baigtas rezultatu 20:25 (0:3).
 

Pasak „LSMU“ kapitonės, G. Vilkaitė, merginoms prireikė šiek tiek laiko, kad įsižaistų: „Pirmas setas buvo sunkus, bet po to įsivažiavom“. Šį kartą ne savoje salėje kovojusi kapitonė ne tik džiaugėsi pergalė, bet ir dėkojo priešininkėmis, kurių dėka buvo „smagus žaidimas“.
 

„KCSM-Heksos“ trenerė, Jolita Virbickienė, net ir pralaimėjus komandai džiaugėsi naudingomis varžybomis: „Yra didžiulis pliusas rungtynes žaist su vyresniais žmonėmis, kadangi įgauname patirties: žaidėjos žaidia prieš užtvarą, turi ieškoti išeičių ir taip tobulėja – individualiai pagerina savo techniką ir pradeda daugiau pačios galvoti“. Šiandien stebėjusi ne tik savo esamų, bet ir buvusių auklėtinių, J. Domarkaitės ir M. Šidlauskaitės, žaidimą, trenerė džiaugėsi matydama savo mokines, žaidžiančias studentų komandoje. „Studentės buvo geresnės — amžius ir patirtis vis dėl to turi didelę reikšmę“.

 

Puslapis peržiūrėtas: 7055

Komentarai