Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KTU vs Lietuvos tinklinio mergaičių rinktinė 2000-2001 (1:3)

,,KTU" nulenkė galvas prieš ,,Lietuvos tinklinio mergaičių rinktinę 2000-2001"

,,KTU"  nulenkė galvas prieš ,,Lietuvos tinklinio mergaičių rinktinę 2000-2001"

Gruodžio 8d. 19:00 val. KTU statybos ir architektūros fakulteto sporto salėje įvyko dailiosios lygos rungtynės, kuriose ,,KTU" (šeimininkės) pasitiko ,,Lietuvos tinklinio mergaičių rinktinę 2000-2001". Po įtemptos ir nenuspėjamos kovos, pergalė atiteko į ,,Lietuvos tinklinio mergaičių rinktinės 2000-2001" rankas (1:3).

Rungtynių pradžioje pirmavo ,,KTU", tačiau labai trumpai. Jau 7-ajame seto taške mergaičių rinktinė išlygino rezultatą ir uoliai judėjo pirmyn. Tuo tarpu ,,KTU" žaidėjoms sekėsi tik prisivyti rezultatą. Po lygaus rezultato (17:17) mergaičių rinktinė spurtavo 5 taškų atkarpa ir taip išsiveržė į priekį. Seto pabaigą jos laimėjo rezultatu - 18:25 (0:1).

Antrasis setas buvo visiškai priešingas. Regis, ,,KTU" komanda jau apšilo ir pradėjo žaisti. Negailestingai ,,kapodamos" kamuolį, merginos krovėsi taškus vieną po kito ir įgijo ryškią persvarą (rezultatai: 4:10; 6:18; 8:22). Tuo tarpu svečių komandos treneris komentavo: ,,Padarykime šiame sete visas klaidas ir vėliau nebereikės". Seto pabaiga - 12:25 (1:1).

Regis, ,,Lietuvos mergaičių rinktinės 2000-2001" treneris buvo teisus. Antrajame sete mergaitės suklupo, tačiau atėjo laikas atsitiesti. Žinoma, prieš ,,KTU" komandą dar reikėjo stipriai pakovoti. Mergaičių rinktinės komanda atliko net 4 keitimus ir šiaip ne taip išplėšė seto pergalę iš šeimininkių rankų. Rezultatas - 24:26 (1:2).

Ketvirtasis setas buvo stulbinantis. Iš pradžių ,,KTU" užspaudė savo spurtais (rezultatai: 6:1; 11:5; 13:9), tačiau jaunosios žaidėjos taip pat neatsiliko. Jau 14-ajame seto taške mergaitės rezultatą išlygino ir pradėjo pirmauti. Kas šio seto vairą laiko rankose, vis dar buvo neaišku. Ir štai - rungtynių kulminacija - jau nuo 21-ojo seto taško abiejų komandų rezultatas buvo lygus ir merginos nusprendė dar ilgai pažaisti. Taip jos, taškas į tašką žaidė iki 29-ojo kėlinio taško ir, pagaliau, rungtynes užbaigė tinklinio mergaičių rinktinė, rezultatu - 29:31 (1:3).

Po rungtynių nugalėtojų komandos treneris: ,,Džiaugiuosi, kad sunkias rungtynes laimėjom, to dar nesam padarę anksčiau. Ir pernai viso sezono metu pralošinėjom, tad šiemet jau pats laikas buvo laimėt! Džiaugiuosi, kad ypatingai setų pabaigas, kuriose buvo tiek fiziškai, tiek psichologiškai sunku laimėt, mes sugebėjom išlikt susikaupę, drąsiai žaidėm ir geras rezultatas. Šaunuolės!",- komentavo jis.

,,KTU" komandos trenerė A. Jakupkienė, paklausta ko šį vakarą komandai pritrūko, komentavo: ,,Nu biškį teisėjas, galiu pasakyt, kai kur klaidų pridarė, tai kaip ir lemiamu momentu, o šiaip tai geros varžybos." Užklausus, kodėl iš šono atrodė, kad merginos kartais žaidė, kartais ne, trenerė atsakė, kad merginų tiklinis yra nenuspėjamas!

Puslapis peržiūrėtas: 4323

Komentarai