Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSU vs KTU (3:2)

Įtemptoje kovoje ,,LSU" merginų pergalė prieš ,,KTU"

Įtemptoje kovoje ,,LSU" merginų pergalė prieš ,,KTU"

Kovo 21d. 18:45 val., LSU sporto salėje įvyko Dailiosios lygos varžybos. Jėgas surėmė aikštelės šeimininkės ,,LSU" ekipa ir svečių teisėmis atvykusios ,,KTU" merginos. Po įtemptos penkių setų kovos pergalę iškovojo ,,LSU" komanda, rezultatu - 3:2 (25:22; 23:25; 25:14; 23:25; 15:11).

Pirmasis setas prasidėjo apylygėmis jėgomis. Nuo pat pirmųjų taškų abi ekipos žaidė ryžtingai ir nebuvo galima nuspėti kuri komanda bus seto lydere. Iš pradžių šiek tiek didenį pranašumą (6:9; 7:10) ėmė rodyti ,,KTU" ekipa, tačiau vėliau situacija pakrypo kita linkme. Priekyje pradėjo eiti ,,LSU" merginos. Tai truko neilgai, nes aikštelės viešnios vėl lygino rezultatą (19:19). Bet jos ėmė klysti ir pergalė atiteko ,,LSU" ekipai. Rezultatas - 25:22 (1:0).

Antrasis setas vėl prasidėjo lygiomis jėgomis. Kartojosi pirmojo seto scenarijus. Nuo seto pradžios komandos žaidė taškas į tašką, o vėliau į priekį pradėjo veržtis aikštelės šeimininkės. Jos rengė rezultatyvias atakas ir iki pat seto pabaigos didino savo pranašumą. Tačiau, besibaigiant setui, ,,KTU" suėmė save į rankas ir parodė, kad nežada taip paprastai pasiduoti, jos mažino skirtumą ir kai rezultatas buvo (22:18) palaužė varžoves ir iškovojo seto pergalę - 23:25 (1:1).

Trečiojo seto pradžia niekuo nesiskyrė nuo prieš tai buvusių. Merginos atkakliai kovojo dėl kiekvieno taško ir nesiruošė nusileisti. Tačiau viskas pasikeitė setui įpusėjus, aikštelės šeimininkės atrado savąjį žaidimą ir nieko nelaukdamos ėmė atakuoti. Jos nepaliko ,,KTU" ekipai jokio šanso jų pasivyti. Setas baigėsi ,,LSU" pergale, devynių taškų pranašumu - 25:14 (2:1).

Ketvirtasis setas buvo itin įtemptas. Nuo pat pirmųjų taškų iki seto pabaigos virė lygi kova. Merginos žaidė žaidimą - taškas į tašką. Abi komandos rengė rezultatyvias atakas ir rodė gražius žaidimus. Klaidų daugiau darė ,,LSU" ekipa, tačiau tai nesutrukdė merginoms pelnyti taškų. Iki seto pabaigos nebuvo aišku kam atiteks pergalė, tačiau lemiamą tašką pelnė ,,KTU" merginos ir džiaugėsi seto pergale - 23:25 (2:2).

Penktajame sete iškart iniciatyvos ėmėsi ,,LSU" ekipa (6:2; 9:5). Aikštelės viešnios taip pat rodė savo jėgą, tačiau didesnį užsispyrimą ir rezultatyvesnį žaidimą visgi rodė aikštelės šeimininkės. Komandos buvo verta viena kitos, jų jėgos buvo apylygės, tačiau nugalėtojas galėjo būti tik vienas. Seto ir mačo pergale džiaugėsi ,,LSU" ekipa, rezultatu - 15:11 (3:2).

Puslapis peržiūrėtas: 6580

Komentarai