Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: KTU vs KCSM-Heksa (3:0)

,,KTU" namuose nugalėjo ,,KCSM - Heksa"

,,KTU" namuose nugalėjo ,,KCSM - Heksa"

 Gruodžio 5 d. KTU statybos ir architektūros sporto salėje įvyko dailiosios lygos rungtynės tarp: ,,KTU" (šeimininkių) ir ,,KCSM - Heksa" (svečių). Po neilgos, tris setus trukusios kovos nugalėjo labiau patyrusios šeimininkės, rezultatu - 3:0.

Pirmasis setas buvo nenuspėjamas, tiek ,,KTU" merginos, tiek jaunesnės ,,KCSM - Heksa" žaidėjos žaidė įnirtingai ir iš visų jėgų stengėsi taškus palenkti savo naudai. Tačiau iniciatyvą savo rankose laikė šeimininkių komanda (rezultatai: 8:6; 14:10; 21:16). Tiek viena, tiek kita komandos atliko po vieną keitimą, tačiau tai esminės situacijos nepakeitė, aiškiai buvo matyti, kad ,,KTU" komandos žaidėjos ne tik aukštesnės ūgiu, bet ir ,,didesnės" patirtimi. Seto pabaiga - 25:18 (1:0).

Antroji rungtynių dalis buvo dar užtikrintesnė ,,KTU" merginos pelnė taškus vieną po kito, kai tuo tarpu ,,KCSM - Heksa" žaidėjoms savo jėgomis pavyko pelnyti vos 2 taškus. Joms buvo sunku permušti žymiai aukštesnių priešininkių blokus, o taip pat merginų atakos neretai baigdavosi klaidomis, - kamuolys nuskriedavo už aikštelės ribų. ,,KTU" žaidėjos žaidė ramiai ir setą užbaigė rezultatu - 25:10 (2:0).

Trečiasis setas buvo panašus į antrąjį. Regis, ,,KCSM - Heksa" mergaitės nuleido rankas. Buvo atlikti net penki keitimai, tačiau ir tai komandos žaidimo nepagerino. Mergaičių trenerė nebuvo tuo labai patenkinta: ,,Žaidžia tik viena mergina, kalbėkit! Negalima šitaip...",- komentavo ji, kuomet itin įnirtingai žaidė komandos lyderė, kapitonė E.Senkutė. Seto pabaiga - 25:9 (3:0).

Po rungtynių ,,KCSM - Heksa" trenerė komentavo: ,,Pritrūko patirties, žaidėm prieš vyresnės, tai natūralu. Pasitaisysim".

Puslapis peržiūrėtas: 4325

Komentarai