Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Dobilas vs Kauno TPMC (2:3)

,,Kauno TPMC“ svečiuose nugalėjo Jonavos ,,Dobilą“

,,Kauno TPMC“ svečiuose nugalėjo Jonavos ,,Dobilą“

Sausio 21d. 8 val. Jonavos kūno kultūros ir sporto centre įvyko B lygos rungtynės. Susirungė ,,Dobilas" (šeimininkai) ir ,,Kauno TPMC" (svečiai) ekipos. Po įtemptos ir permainingos penkių setų kovos pergalę iškovojo kauniečiai - 2:3.

Pirmasis setas prasidėjo pergaliningais ,,Kauno TPMC" padavimais. Svečių ekipa pelnė pirmuosius taškus ir šiek tiek išsiveržė į priekį (8:15). Iki seto pabaigos vaikinai laikėsi savo pozicijos ir rengdami rezultatyvias atakas, prie kurių ypač prisidėjo kėlėjas Jonas Lazdauskas ir puolėjas Gytis Tuska, ėjo priekyje. Tačiau seto pabaigoje žaidimas pakrypo kita linkme. ,,Dobilas" susikaupė ir ryžtingomis atakomis išlygino rezultatą (24:24), ,,Kauno TPMC" vaikinai dar pasinaudojo minutine pertraukėle, tačiau paskutinius taškus pelnė šeimininkai - 26:24 (1:0).

Antrojo seto pradžia buvo apylygė. Lygus rezultatas tęsėsi iki seto vidurio (15:15). Bet tada, ,,Kauno TPMC" ekipos vaikinai, rodydami gražų komandinį žaidimą didino savo taškų bagažą.  Įgavę nors ir nedidelį pranašumą, svečiai jo nepaleido iki seto pabaigos, na, o šeimininkai, kad ir kaip stengėsi, nesugebėjo iškovoti ir antrojo seto pergalės. Rezultatas - 23:25 (1:1).

Jau nuo trečiojo seto pradžios po truputį žaidimo vairą į savo rankas ėmė ,,Kauno TPMC" ekipa. Nors svečiai ir darė daugiau klaidų, tai nesutrukdė jiems rodyti tikrąjį savo žaidimą. Nors šeimininkai ir stengėsi dėl kiekvieno kamuolio, tačiau jiems sunkiau sekėsi atremti varžovų atakas, taip pat jiems pritrūko jėgų puolime. Setas baigėsi svečių pergale - 18:25 (1:2).

Ketvirtajame sete vyko atkakli ir nuožmi kova. Komandos surengė žaidimą taškas į tašką. Ekipos mainėsi rezultatyviomis atakomis ir įnirtingai kovojo dėl kiekvieno kamuolio (13:13). Tik setui perkopus į antrąją pusę, savo jėgą ėmė rodyti ,,Dobilas" ekipa. Jie, vedami komandos kapitono Mėrūno Savicko, išsiveržė į priekį. Nors ,,Kauno TPMC" ekipa visą laiką mynė varžovams ant kulnų, aikštelės šeimininkai sugebėjo išlaikyti pranašumą ir setą užbaigti savo pergale - 25:23 (2:2).

Iki penktojo seto vidurio kova buvo lygi (8:8). Abi ekipos siekė pergalės bet kokia kaina. Tačiau, visgi, ryžtingiau nusiteikę buvo kauniečiai. Jie pergalingai atakuodami įgavo pranašumą prieš priešininkus ir jo laikėsi iki seto pabaigos. Mačo pergale džiaugėsi ,,Kauno TPMC" ekipa - 9:15 (2:3).

Po rungtynių kalbintas ,,Kauno TPMC" kapitonas Eduardas Norkus komentavo: ,,Varžybos sunkios ir permainingos, manau penki setai daug ką parodo. Iš tiesų, tikėjomės lengvesnių varžybų, lengvesnės pergalės, dėl to varžovai mus ir baudė už tai. O šiaip, varžovai stiprūs, tikėkimės finale susitiksim." Na, o ,,Dobilo" kapitonas Mėrūnas Savickas teigė: ,,Pilnai nesužaidėm puolime, darėm klaidų, dėl to buvo didelė duobė. Šiai dienai priešininkai buvo stipresni. Tikimės susitikti finale!"

RUNGTYNIŲ VIDEO

 

Puslapis peržiūrėtas: 42477

Komentarai