Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno SRC vs Vitameda (3:1)

,,Kauno SRC” nugalėjo ,,Vitamedą” (VIDEO)

,,Kauno SRC” nugalėjo ,,Vitamedą” (VIDEO)

Sausio 6 dieną, 18:00 val., Kauno statybininkų rengimo centro sproto salėje salėje įvyko KTML ,,B“ lygos varžybos tarp aikštelės šeimininkų ,,Kauno SRC“ ir svečių ,,Vitameda“. Rezultatyviau žaidusi šeimininkų komanda įrodė savo pranašumą rezultatu 3:1.


Pirmojo seto metu šeimininkų komanda išsiveržė į priekį, tačiau svečiai ilgai nelaukė ir sužaidę sėkmingą atkarpą (0:6) ir persvėrė rezultatą 4:8. ,,Kauno SRC“ tinklininkai stengėsi pasivyti varžovus ir setui įpusėjus rezultatas buvo 15:17. Šio seto metu šeiminikų komandoje rezultatyviausiai žaidė M. Karpavičius. Šeimininkai ne tik ,,mynė“ svečiams ant kulnų, bet ir pajėgė išsiveržti į priekį ir perimti žaidimo vairą į savo rankas (19:17). Setui einant link pabaigos ,,Vitameda“ kovos dvasia išseko, o ,,Kauno SRC“ vyrai šeimininkavo savo aikštėje. Setas baigėsi rezultatu – 25:19 (1:0).


Antrasis setas prasidėjo įnirtinga kova. Visgi, pirmoje seto pusėje keletu taškų pirmavo šeimininkų komanda. Setui įpusėjus svečiai išlygino rezultatą. Abiejų komandų žaidėjai kovojo dėl kiekvieno kamuolio negailėdami savęs. Šio seto metu svečių komandoje rezultatyviu žaidimu pasižymėjo R. Pocius ir G. Grigaravičius. Baigiantis setui rezultatas buvo 24:21, ir nugalėtojas jau atrodė aiškus, tačiau kovingai nusiteikę ,,Vitameda“ vyrai ,,išplėšė“ 3 taškus ir išlygino rezultatą (24:24). Komandos žaidė taškas į tašką, kol galop antrąjį setą rezultatu - 28:30 laimėjo svečiai (1:1).


Trečiasis setas prasidėjo lygeverte kova,kol galop į priekį išsiveršė ,,Kauno SRC“ tinklininkai (14:9). Svečiai dar bandė pasivyti varžovus, bet jėgų nepakako. Setas baigėsi rezultatu – 25:17 (2:1).


Nuo pirmųjų ketvirtojo seto minučių ,,Kauno SRC“ tinklininkai išsiveržė į priekį, o svečiams beliko vytis savo varžovus. Šeimininkai rengė vieną sėkmingą ataką po kitos, kol galop ,,Vitamedos“ tinklininkai atrado savyje jėgų ir sužaidę sėkmingą atkarpą pajėgė pasivyti varžovus ir net išsiveržti į priekį (18:19). Šeimininkai taipogi demonstravo atkaklų žaidimą sugebėję seto pabaigoje atitrūkti nuo varžovų rezultatu 24:22. Svečiai dar pajėgė išplėšti kelis taškus ir išlyginti rezultatą (24:24), tačiau fortūna šį kartą nusišypsojo ,,Kauno SRC“ komandos tinklininkams. Setas baigėsi rezultatu – 26:24 (3:1).


Po varžybų ,,Kauno SRC“ komandos kapitonas E.Norkus sakė: ,,Varžybos buvo įtemptos ir permainingos. Džiaugiamės pergale, aišku komandoje yra dar daug broko, bet tikimės laimėti ir toliau.


 

Puslapis peržiūrėtas: 40111

Komentarai