Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Bier Garten vs Kauno kolegija (1:3)

,,Kauno kolegija" palaužė ,,Bier Garten"

,,Kauno kolegija" palaužė ,,Bier Garten"

Gegužės 22 d. 18:30 val. įvyko pavasario ,,Sportturo" 6x6 taurės 2017 rungtynės. Kauno technikos profesinio mokymo centro sporto salėje susitiko ,,Bier Garten" (šeimininkai) ir ,,Kauno kolegija" (svečiai). Po permainingos keturių setų kovos pergalę iškovojo aikštelės svečiai rezultatu - 1:3.

Pirmasis setas prasidėjo ekipų kova - taškas į tašką. Įtemptą susirėmimą nutraukė ,,Kauno kolegija". Vaikinai blokuotų mušimų pagalba įgavo kelių taškų persvarą ir išsiveržė į priekį (11:15). Tačiau neilgam. Netrukus ,,Bier Garten" suėmė save į rankas ir išlygino rezultatą - 17:17. Kovai prasidėjus iš naujo aikštelės šeimininkai spurtavo penkių taškų atkarpa ir įgavo dviejų taškų pranašumą (24:22), ir kai atrodė, jog pirmojo seto pergalė visai čia pat, ,,Kauno kolegija" sugebėjo išlyginti rezultatą ir išplėšti mačo pergalę. Rezultatas - 25:27 (0:1).

Antrasis setas buvo ypač nesėkmingas ,,Kauno kolegijos" ekipai. Komanda į žaidimą ėmė žiūrėti šiek tiek nerimtai, nuolatos klydo. Atrodė, jog vienintelis puolėjas Mantas Samuilis bandė tvarkyti situaciją. Po triuškinančio rezultato 10:20, aikštelės svečiai dar bandė tvarkyti situaciją, tačiau nesėkmingai. Seto baigtis - 25:16 (1:1).

Trečiajame sete viskas apsivertė aukštyn kojomis. Svečiai įgave naujų jėgų ėmė tiesiog triuškinti ,,Bier Garten" (1:8). Šeimininkams sunkiai sekėsi pasipriešinti ,,Kauno kolegijos" puolėjų atakoms. Nors ,,Bier Garten" iš visų jėgų stengėsi pasivyti savo priešininkus, bet žaidėjams visiškai tai nesisekė. Svečių ekipa triuškinančiu skirtumu laimėjo trečiąjį setą - 10:25 (1:2).

Nuo pat ketvirtojo seto pradžios iniciatyvos ėmėsi ,,Kauno kolegija". Jie nieko nelaukę ėmė rengti rezultatyvias atakas ir rodė gražų komandinį žaidimą (6:14; 12:17). Tačiau tai truko neilgai, nes ,,Bier Garten" nesėdėjo rankų sudėję ir atsakė tuo pačiu ,,statydami sienas". Setui einant į pabaigą rezultatas jau buvo betampantis apylygiu - 17:18, bet šiandien labiau sekėsi ,,Kauno kolegijai", todėl jiems ir atiteko mačo, o taip pat ir rungtynių pergalė. Setas baigėsi rezultatu - 20:25 (1:3).

Po rungtynių nugalėtojų komandos kapitonas - Mindaugas Goris pakomentavo -  ,,Šiandienos rungtynes pradėjome su dideliu pasitikėjimu savimi, pirmąjame sete kovojome taškas į tašką, tačiau pabaigoje surengėme rezultatyvių atakų, įgavome vis didesnį pranašumą, ir tai leido mums laimėti pirmąjį setą. Prasidėjus antrąjam setui šiek tiek atsipalaidavome, nesusitvarkėme gynyboje, kas lėmė nesunkią varžovų pergalę. Trenerės skatinami, trečiajame sete įgavome motyvacijos ir suėmę save į rankas, pradėjome mažiau klysti ir sukūrėme puikių ir gražių epizodų tiek puolime tiek gynyboje. Puikiai rungtynėse pasižymėjo Mantas Samuilis, kuris gaudamas kiekvieną kelėjo kamuolį, galėjo nesunkiai, bet kokį pasiųsti kamuolį varžovams į aikštelę. Su geromis emocijomis sėkmingai laimėjome paskutinius setus ir išplėšėme pergalę rezultatu - 3:1."
 

Puslapis peržiūrėtas: 5891

Komentarai