Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Finišavo „TOP Sport“ Lietuvos vyrų tinklinio I lygos čempionato reguliarus etapas

Finišavo „TOP Sport“ Lietuvos vyrų tinklinio I lygos čempionato reguliarus etapas

Finišavo „TOP Sport“ Lietuvos vyrų tinklinio I lygos čempionato reguliarus etapas. Visos šešios komandos sužaidė išviso 10 rungtynių ir pasiskirstė vietomis nuo pirmos iki šeštos. 

Geriausiai sekėsi žaisti Kelmės „Kelmė“ komandai, kuri patyrė tik vieną pralaimėjimą nuo Vilniaus Universiteto komandos ir su 25 taškais užėmė pirmąją vietą. 

Vilniaus Universiteto komanda pralaimėjo du kartus nuo Raseinių „Lušis volley“ ir Kelmės „Kelmė“ komandų, bei surinkusi 23 taškus rikiuojasi antroje vietoje.

Trečioje vietoje su 19 taškų įsitaisiusi Kauno „Marito“ komanda. Ši komanda metė gana rimtus iššūkius čempionato favoritams kelmiškiams ir vilniečiams tačiau vistik tenkinosi pralaimėjimais. 

Ketvirti žingsniuoja Raseinių „Lušis volley“ komanda surinkę 10 taškų, iškarto po jų Panevėžio sporto centras su 7 taškais, na ir turnyrinę lentelę uždaro Kauno „RIO Startas-2“ komanda su 6 taškais.

Pagal atkrintamųjų varžybų nuostatus pirmos dvi vietos (Kelmė ir Vilnius) iškarto pateko į pusfinalius, na o likusios keturios komandos ketvirtfinalyje kovos dėl likusių dviejų kelialapių į pusfinalius.

Vienoje ketvirtfinalio poroje išvysime kaunietiška derbį tarp „Marito“ ir „RIO Startas-2“ komandų. Reguliariame etape „Marito“ komanda buvo pranašesnės prieš jaunuosius varžovus ir sąlyginai laikomi poros favoritais, tačiau „RIO Startas-2“ nelinkę taip lengvai atlaisvinti kelio į pusfinalį ir stengsis visomis jėgomis pateikti staigmeną. Šios poros nugalėtojai pusfinalyje kausis prieš Vilniaus Universiteto komandą.

Kitoje poroje laukia kur kas labiau nenuspėjama kova tarp turnyrinės lentelės kaimynų Raseinių „Lušis volley“ ir Panevėžio sporto centro komandų. Nors reguliariame etape du kartus stipresni buvo panevėžiečiai, tačiau ypač antrosios šių komandų rungtynės buvo labai atkaklios, todėl šioje poroje labai sudėtinga prognozuoti nugalėtoją. Sėkmės atveju nugalėtojams tektų reguliaraus sezono nugalėtojo Kelmės „Kelmė“ komandos egzaminas. 

Ketvirtfinalis bus žaidžiamas iš dviejų rungtynių ir prireikus bus žaidžiamas auksinis setas. Pusfinaliai ir finalai bus žaidžiami iš vienų rungtynių. Preliminari finalų data, balandžio 17-18 dienomis. Vieta bus patikslinta sužaidus ketvirtfinalius.

 

Komentarai

Puslapis peržiūrėtas: 9602