Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Kauno TPMC vs Blokada (0:3)

„Blokada“ nugalėjo „Kauno TPMC“.

„Blokada“ nugalėjo „Kauno TPMC“.

Balandžio 4 dieną, 18:30 valandą įvyko "B" lygos atkrintamosios varžybos. Susitiko šeimininkai "Kauno TPMC" ir svečiai "Blokada". Po trijų setų "Blokada" įrodė, kad jie šiandien buvo geresni.

Pirmasis setas buvo labai įtemptas, abi komandos dažnai keitėsi rezultatyviomis atakomis. "Kauno TPMC" atrodė šiek tiek geriau ir susikrovė nemažą persvarą, tačiau rezultatui pasiekus - 24:19. Blokada parodė charakterį ir išlygino rezultatą, netgi jį ir persverė. "Kauno TPMC" bandė priešintis, tačiau užsivedusių "Blokados" vyrukų nesugebėjo sustabdyti, jie laimėjo setą rezultatu - 25:27 (0:1).

Antrajame sete su ta pačia gera energija varžybas vėl pradėjo "Blokada" jie nuo seto pradžios kontroliavo žaidimą ir visada laiminėjo. Na, o jų priešininkai atrodė visiškai palūžė, jie pradėjo pyktis tarpusavį ir dingo visas žaidimas. "Blokada" laimėjo rezultatu - 12:25 (0:2).

Trečiajame sete "Blokada" ir toliau dominavo puolime, jie labai retai klydo. Per visą setą padarė vos keturias klaidas, kai jų priešininkai keturioliką. Tai buvo viena didžiausių priežasčių kodėl jie laimėjo šį setą ir varžybas. Rezultatas - 17:25 (0:3).

Po varžybų "Blokados" kapitonas Gabrielius Misailovas sakė: "Šiandien labai gerai sudirbom gynyboje. Labai norėjom laimėti, labai mažai klydom tiek puolime, tiek padavime, manau tai ir padėjo mums laimėti." 

Puslapis peržiūrėtas: 7016

Komentarai