Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: Blokada vs LSMU (0:3)

,,LSMU'' nurungė ,,Blokados'' ekipą

,,LSMU'' nurungė ,,Blokados'' ekipą

Vasario 19d. 20:00 val. Kauno technikos profesinio mokymo centro salėje įvyko B lygos varžybos. Aikštelėje susitiko šeimininkų teises gavusi ,,Blokada" ir svečiai ,,LSMU’’. Po trijų setų kovos, pergale džiaugėsi ,,LSMU‘‘ studentai, rezultatu 0:3.


Pirmasis setas prasidėjo triuškinančiu ,,LSMU‘‘ žaidėjų spurtu (rez.: 3:14). Toks staigus ir netikėtas įsiveržimas ,,Blokados‘‘ komandą privertė gerokai susitelkti į žaidimą. Tad po minutės pertraukėlės, neilgai trukus šeimininkai pradėjo rinktis taškus (rez.: 6:15; 12:17). ,,LSMU‘‘ pajutusi, kad priešininkai ima juos vytis, komanda sustiprino gynybą. Tačiau neišvengta ir klaidų, lėmusių spartų šeimininkų proveržį. Seto pabaigoje tvyrojo įtampa. Tad kiekvienas netikslumas ir klaida, komandoms lėmė augančią įtampą, nuo kurių priklausė žaidimo baigtis (rez.: 18:23; 21:24; 23:24). Deja, ,,Blokados‘‘ komandai nepavyko išvengti lemiamos klaidos ir kėlinio pergalę ‘nusinešė‘ ,,LSMU‘‘ vaikinai, rezultatu 23:25, (0:1).


Antrame sete ,,LSMU‘‘ ACE‘ais ‘apšaudė‘ ,,Blokados‘‘ ekipą. Svečiai ir vėl nuo pat pirmųjų minučių rodė pranašumą (rez.: 3:10). O ,,Blokados’’ komandai žaidimas nebuvo dosnus. Jau pirmosiomis žaidimo minutėmis daryta nemažai klaidų, o jų sąskaita svečiai krovėsi sau taškus. Šeimininkams prireikė pertraukėlių. Komanda nors ir bandė atremti priešininkų atakas, tačiau stigo jėgų ir laiko, tad pergalė priklausė ,,LSMU’’, rezultatu 19:25, (0:2).


Trečiasis kėlinys buvo labai azartiškas. Abi komandos varžėsi dėl taškų ir viena kitai nepasidavė. Sukaupusi visas jėgas, ,,Blokados‘‘ ekipa nežadėjo priešininkams lengvo žaidimo. Komandai pavyko įveikti septynių taškų atkarpą ir taip pavyti varžovus (rez.: 6:10; 13:11). Įnirtingai grūmėsi ‘statydami sienas‘, taip įrodydami, kad ,,Blokada‘‘ nėra vien tik komandos pavadinimas. Deja, šeimininkų pirmavimas truko neilgai. ,,LSMU‘‘ ekipa sustabdė ,,Blokados‘‘ proveržį ir jau kitą akimirką lenkė juos. Visgi, ,,Blokados’’ komandai nebepavyko pasivyti varžovų (20:25) ir "LSMU" ekipa šventė kėlinio pabaigą (1:3).


Po varžybų komandos nugalėtojos ,,LSMU‘‘ kapitonas Marius Brazauskas komentavo: ,,Ačiū varžovams, buvo smagios ir įdomios varžybos. Kova buvo sunki. Mūsų komandoje pagaliau susirinko beveik pagrindinis sąstatas.‘‘

Puslapis peržiūrėtas: 5053

Komentarai