Švyturio-Kauno Krepšinio Lyga
Varle.lt Sport Turas Adrelsta Vilterra Vilterra
 
© 2010 Kauno tinklinio mėgėjų lyga
Visos teisės saugomos.
Sukūrė: Netas

Rungtynės: LSMU vs Dobilas (0:3)

„Dobilas“ išplešė pergalę prieš „LSMU“.

„Dobilas“ išplešė pergalę prieš „LSMU“.

Kovo 22 dieną, 20:30 valandą, įvyko "B" lygos varžybos. Susitiko šeimininkai "LSMU" ir svečiai "Dobilas" po trijų setų kovos nugalėjo "Dobilas".

Pirmajame sete anksti į priekį išsiveržė "Dobilas" komandos vyrukai rezultatu - 2:8. Tačiau "LSMU" ilgai nesnaudė ir greit atsakė savo taškais, išlygindami rezultatą. Visą seta vyko kova taškas į tašką ir tik pasiekus paskutiniu taškus, geriau sužaidė "Dobilas" ir sugebėjo išplėšti pergalę rezultatu - 22:25 (0:1).

Antrajame sete dominavo "LSMU" jie beveik visą setą laiminėjo penkių taškų persvara. Tačiau pasiekus svarbiausius paskutinisu taškus jie palūžo ir "Dobilas" pradėjo vytis, rinkdami vieną tašką po kito. Užvirė arši kova, "Dobilas" labai norėjo laimėti ir sugebėjo tai padaryti rezultatu - 26:28 (0:2).

Trečiajame sete "LSMU" atrodė palūžė, "Dobilas" sugebėjo išsiveržti į priekį rezultatu - 8:14. Jau atrodė pabaiga, kaip ir aiški, tačiau tada "LSMU" susikaupė ir pradėjo rodyti gera kova. Jie kovojo dėl kiekvieno taško ir stipriom atakom rinko taškus. Iki seto pabaigos, jie sugebėjo pasivyti "Dobilas" komandos vyrukus, tačiau jau jiem pritrūko jėgų ir svečiai laimėjo rezultatu - 23:25 (0:3).

Po varžybų "Dobilas" kapitonas Vilius Stankevičius sakė: "Labai banguotos varžybos, tai mes kelis taškus iš eilės gaunam, tai jie gauna. Tačiau tikriausiai mes labiau norėjom laimėti".

Puslapis peržiūrėtas: 6716

Komentarai